Prijava

Vaša prijava

Podjela bodova u Kučama


U dobroj i borbenoj utakmici gdje je domaćin imao terensku inicijativu prvo poluvrijeme je bilo bez pogodaka. Iz prvog dijela treba izdvojiti jedinu prigodu domaćina kada je Milatović odlično pucao s ruba kaznenog prostora a gostujući vratar Pintar odličnom intervencijom zaustavio je njegov udarac. U nastavku drugog dijela gosti brzom kontrom dolaze u vodstvo preko Svaguše u 57 minuti susreta. U 70. minuti susreta Pintar ruši Stuparića u kaznenom prostoru za najstrožu kaznu. Za poravnanje rezultata priliku propušta Milatović jer njegov udarac brani danas raspoloženi gostujući vratar Pintar. Domaćin je nastavio i tražio poravnanje rezultata i to su dočekali u 85. minuti susreta kada je brzonogi Lučić pobjegao obrambenim igračima i poentirao za 1 : 1 što je bio i konačan rezultat utakmice.

Prva ŽNL-a Istok 12. kolo

NK Turopoljac – NK Brcko 0:0 (1:1)

Igralište ŠRC Novo Kuće. Gledatelja 80. Nedjelja, 29.10.2017., 14:00 sati. Sudac: Almir Sejdinović. Pomoćnici: Željko Dolibašić i Davor Merkaš (svi Velika Gorica). Delegat: Mario Fabečić (Gradići).

Strijelci: 0:1 – Svaguša (57), 1:1 – Lučić (85)

TUROPOLJAC: Zagorac, Cavrić, Šestok, Stuparić, Milatović, Nikolić, F. Hajduk, Fabijančić, Bušić, Lučić, Guduraš.
Trener: Željko Zagorac.

BRCKO: Pintar, Krapec (od 77 min. Mamut), Antunović, Škulec, Pavlić, Milin, Žutak (od 75 min. Hodžić), Cindrić, Gradelj, Svaguša, Perić.
Trener: Ivan Žaja


Dani Andautonije