Prijava

Vaša prijava

Udarnik sretno do bodova


Nakon mnogo godina u Kurilovcu je opet prvenstvenu utakmicu igralo Trnje iz srca naše metropole na čijem se igralištu prije i nakon utakmica još uvijek puštaju dobri stari šlageri o voljenom Zagrebu (o tome smo svjedočili prije osam dana na jutarnjoj matineji kontra Vrbovca). U prvom poluvremenu dvoboja na SRC Kurilovec bila je to uspavanka u kojoj su se dečki iz Trnja uspješno branili zatvorenom formacijom a iz kontri imali su nekoliko zanimljivih situacija pred vratima domaćih. Nakon odmora bilo je pak mnogo više sadržaja, dvostrukog rezultatskog preokreta a na kraju u 4. minuti sudačke nadoknade Nikola Brajko je nakon ubačaja sa desne strane zabio pobjedonosni gol za 3:2 u korist Udarnika. Brajko je zabio i u 55. minuti prvi na utakmici glavom nakon ubačaja Kovačića. Izjednačio je Ivan Jelić iz slobodnjaka a Trnjani su i poveli 1:2 u 71. minuti dalekometnim projektilom Marija Rajkovače visoko u suprotni kut nemoćnog Kranjčeca. Minutu kasnije gosti su neuspješno tražili kazneni udarac a za 2:2 iz slobodnjaka majstorski je pogodio Ante Džaja. U 83. minuti Trnju nije priznat pogodak jer je mahano zaleđe a onda u sudačkoj nadoknadi (pokazano +5) dogodila se već gore opisana drama.

04.11.2017. Velika Gorica – Udarnik – Trnje foto: Mato Paviša/cityportal.hr

UDARNIK-TRNJE 3:2 (0:0)

VELIKA GORICA SRC Kurilovec. Gledatelja 150. Igrano 04. studenog 2017. od 14 sati. Sudac: Matej Bezelj (Pula). Pomoćnici: Igor Bahun (Rijeka) i Stjepan Novosel (Kamanje). Četvrti sudac: Mateo Čalić (Marčana). Delegat: Darko Stanilović (Velika Gorica).
STRIJELCI: 1:0-Brajko (55), 1:1-Jelić (63), 1:2-Rajkovača (71), 2:2-Džaja (77), 3:2-Brajko (90+4).

UDARNIK (4-1-3-2): Kranjčec-Krasnić (od 67. Kelava), Ladović, Čunčić, Čolić-Krsnik-Kovačić, Karamatić, Džaja-Brajko, Hodak (od 74. Šarić).
TRENER: Damir Biškup

TRNJE (4-5-1): Kranjec-Jurač (od 69. Kozar), Piršić, Babok, Mihovljanec-Tomšić (od 62, Čović), Jelić, Rajkovača, Vikario, Slatina-Špišić (od 75. Vlak).
TRENER: Srečko Lušić

IGRAČ UTAKMICE: Nikola Brajko