Prijava

Vaša prijava

Minimalan poraz Gorice na NŠC Stjepan Spajić


U 16. kolu prvenstva 2. HNL, Hrvatski dragovoljac je na NŠC Stjepan Spajić u Sigetu pobijedio Goricu 1:0 pogotkom Valentina Majstorovića u 83. minuti iz kaznenog udarca.

Utakmica je protekla u ravnopravnoj igri, bez mnogo prigoda za pogotke. Gorica je dominirala u prvoj četvrtini dvoboja i činilo se da dragovoljci nemaju izgleda za povoljan rezultat. Pritisku momčadi trenera Preleca nedostajala je samo mirnija i ubojitija završnica kojom bi stigle i prigode za pogodak. Napadači međutim očito nisu bili raspoloženi kao protiv Novigrada a možda je mladost Gorice već razmišljala o utorku i srazu protiv državnog prvaka Rijeke u osmini finala kup natjecanja Hrvatske na gradskom stadionu u Velikoj Gorici (13 sati).

Kako god bilo, domaći su ispostavili ravnotežu u igri a kada se već remi činio izvjesnim, u 82. minuti Majstorović je proigran dubinski krenuo jedan na jedan na vratara Kahlinu a kada ga je pokušao zaobići došlo je do kontakta i pada domaćeg napadača za kazneni udarac. Majstorović je i pucao sa 11 metara te pogodio za ispostavilo se tri boda Hrvatskom dragovoljcu.

 

HRVATSKI DRAGOVOLJAC-GORICA 1:0

ZAGREB NŠC Stjepan Spajić. Igrano 10. studenog 2017. od 13.30. Gledatelja 300. Sudac: Zdenko Lovrić (Đakovo). Pomoćnici: Dario Ratković (Valpovo) i Ivan Lacović (Donji Miholjac). Četvrti sudac: Ivan Župan (Bjelovar). Delegat: Alen Šundalić (Našice). Kontrola suđenja: Marijan Matošec (Đurđevac).

STRIJELAC: 1:0-Majstorović (83-11m).

 

HRVATSKI DRAGOVOLJAC (4-2-3-1): Šolčić-Bukvić, Barišić, Puljić, Choi-Filipović, Grković-Majstorović, Eller, Burić (od 63. Jajčinović)-Čavar (od 74. Sunagić).

TRENER: Igor Panić

GORICA (4-3-3): Kahlina-Jančetić, Čagalj (od 46. Ljubisavljević), Smoljo, Žutić-Zenko (od 75. Humeljak), Marina, Maslowski-Nakić, Šipoš (od 46. Brtan), Ojamaa.

TRENER: Ivan Prelec

IGRAČ UTAKMICE: Valentino Majstorović

 

Galerija fotografija