Prijava

Vaša prijava

Zagorec velikog i poštenog srca


Neprelazni stoper trećeligaša Udarnika iskusni Mislav Čunčić ponikao je u Radniku (danas Gorica) iz Velike Gorice a do minulog ljeta, četiri sezone nosio je vrlo uspješno dres Zagorca iz Krapine. Najveći razlog rastanka bilo je gotovo svakodnevno i naporno putovanje na relaciji Čunčićevog rodnog mjesto Kuča u blizini Velike Gorice i Krapine.

Ovdje su zabili Kelava i Hodak. Foto: Mato Paviša/cityportal.hr

Prije subotnje utakmice 15. kola 3. HNL zapad u Krapini između Zagorca i Udarnika (0:2), čelnici domaćina uručili su Čunčiću prigodne poklone za sve što je ovaj stasiti momak uradio za klub ispod Podgore. Prekrasnoj gesti i Čunčiću zapljeskali su svi prisutni a najviše oko 150 drukera Zagorca. Mislav je bio vidljivo iznenađen, razdragan i uzbuđen.

Udarnik slavio na stadionu Podgora u Krapini. Foto: Mato Paviša/cityportal.hr

 

“Od srca iskreno i veliko hvala svima u Zagorcu i onima koji vole ovaj klub za primjer. Jesam iznenađen ali i ganut. Zagorec je još jednom dokazao svoje veliko i pošteno srce i nikad nisam nimalo požalio što sam ponosno nosio njihov plavi dres, dapače sretan sam zbog toga. Nakon utakmice istovremeno sam se veselio pobjedi Udarnika i tugovao što je Zagorec izgubio”- kazao je Mislav Čunčić.

Za vrijeme i nakon utakmice domaći su imali primjedbi na suđenje ali su gostima sportski čestitali na zasluženoj pobjedi te počastili kuhanim vinom i tako još jednom dokazali ono iz naslova.