Prijava

Vaša prijava

Zanimljivi filmski naslovi u Kinu Gorica


Na filmsko platno Kina Gorica dolaze čak tri nova filmska naslova. Najmlađa publika moći će uživati u čak dvije filmske projekcije po cijeni jedne. Naime, zajedno će se prikazivati kratki animirani film Olafova pustolovina, nastavak popularnog filmskog serijala Snježno kraljevstvo, i animirani film Coco i velika tajna.

Režiju posljednjeg zajednički potpisuju Adrian Molina i Lee Unkrich, a priča prati Miguela koji sanja o tome da postane vrstan glazbenik kao njegov idol Ernesto de la Cruz. U očajničkom pokušaju da dokaže svoj talent, Miguel se nađe u fantastičnoj, šarenoj Zemlji mrtvih sljedeći tajanstven lanac događaja. Dva animirana filma prikazivat će se u petak, utorak i srijedu od 18 sati te u nedjelju od 18,30 sati.

Ljubitelji krimića i misterija doći će na svoje na projekcijama „Predgrađa“, čiju režiju potpisuje George Clooney, a glavne uloge tumače Matt Damon, Julianne Moore i Oscar Issac.

„Suburbicon je mirna, idilična prigradska zajednica s pristupačnim kućama i urednim travnjacima, savršeno mjesto za podizanje obitelji, a u ljeto 1959. godine obitelj Lodge je upravo to učinila. No mirna vanjština zapravo prikriva uznemiravajuću istinu satkanu od izdaje, prevare i nasilja“, stoji u kratkoj najavi filma iz Kina.

Film možete pogledati u petak, utorak i srijedu od 20,15 sati te u nedjelju od 20,45 sati.
U petak u 11 sati održat će se besplatna filmska projekcija za umirovljenike, a kino publika moći će uživati u drami Dvorac od stakla. Režiju potpisuje Destin Daniel Cretton, a glavne uloge tumače Brie Larson, Woody Harrelson i Naomi Watts. Subota je rezervirana za dokumentarac Glasnije od oružja, koji će se prikazivati od 21 sat.