Prijava

Vaša prijava

Sava zaustavila Turopoljac


U zaostaloj utakmici 6. kola prve ŽNL-a Istok sastali su se Sava i Turopoljac gdje je domaćin slavio s 3-1.

U dobraj i borbenoj utakmici do 18 minute bile su dvije izgledne prigode i s jedne i druge strane prvi je Šestok zaprijetio domaćem vrataru Ištvaniću ali lopta odlazi pokraj vratnice i u 18. minuti s vrha kaznenog prostora Ivandić je iz slobodnog udarca zamalo neprecizan. U 22. minuti Šuk pogađa za vodstvo domaćina, a u 26. minuti došlo je do naguravanja igrača gdje je glavni sudac Krišak pokazao put svlačione Jovešu i Berkoviću.

Poslije isključenja igrača domaćin preuzima laganu terensku inicijativu ali bez završnice pa se sa vodstvom od 22. minute odlazi se na odmor.

U nastavku drugog dijela bolja igra domaćina urodila je plodom kada je Filipović prekrasnim pogodkom povisio rezultat na 2-0 iz slobodnog udarca s nekih 25 metra. U 75. minuti Šuk povisuje za 3-0, a Šelember za goste u 80. minuti postiže počasni gol te postavio konačan rezultat na 3-1.

PRVA ŽNL-a ISTOK 6. KOLO
ŠRC Sava Sop gledatelja 50
Glavni sudac:Kristijan Kršak, pomoćnici: Mario Stanić i marko Čužić
Delegat: Zlatko Petrac

SAVA: Ištvanić (od 90 min. Rhadi), Barbarić, Šuk (od Habijanec), Filipović, Miličević, Neruda, Ivandić,Brtan, Joveš do 30 min, Vuraić, Jakovljević (od 83 Barberić).
TRENER: Dražen Jambrečina

TUROPOLJAC: Zagorac, Berković do 30 min, Šestok, Stuparić, Nikolić, Hajduk, Fabijančić (od 73 min Martić), Paradžik (od 46 min Milatović), Bušić, Lučić, Guduraš (od 19 Cavrić)
TRENER: Željko Zagorac