Prijava

Vaša prijava

FOTO Zlatna nogometna jesen u Lukavcu


Igrači Lukavca su u odgođenoj utakmicu 6. kola zabilježili pobjedu protiv Laduča i tako su trijumfalno okončali prvi dio prvenstva te se okitili titulom jesenskog prvaka. Lukavec je neporažen u 14 uzastopnih utakmica, nakon gubitka bodova u 1.kolu (Rakovec 1:2) nanizao je 11 pobjeda i 3 neodlučena ishoda (15 11 3 1 35:10 36)!

U posljednjoj utakmici jeseni sastav domaćina u prvih pola sata nije bio dovoljno uvjerljiv za vodstvo, ali su se pred kraj prvog poluvremena počele dešavati ozbiljnije situacije pred vratima gostiju. Neposredno pred odlazak na odmor Marko Grdenić je iz prekida s dvadesetak metara loptu poslao pored živog zida i nespretnog vratara u donji kut za zasluženo vodstvo.

Kada je raspoloženi Ivan Britvec u 49.minuti pobjegao po lijevoj strani i pored kompletne obrane dijagonalnim udarcem pogodio malu mrežicu za 2:0 bilo je jasno da je otpor Laduča slomljen. Nakon lijepe akcije na desnoj strani u 69.minuti i udarca Josipa Mihanovića s desetak metara te obrane vratara nogom, Britvec gađa prazna vrata, lopta je zaustavljena rukom za kazneni udarac. Mario Skorin šalje vratara u lijevi kut, a loptu u desni za 3:0.

Trener Lukavca Siniša Mioković o perfektnoj polusezoni: ”Rezultat je bolji od naših očekivanja, vjerovao sam ipak da možemo biti među prve tri momčadi. Igrači i ja imamo potporu klupskih struktura i to može biti odlučujući čimbenik za nastavak odličnih rezultata u proljetnom dijelu prvenstva. Za odlične igre i rezultate presudno je bilo da su igrači pravovremeno shvatili da vrijede mnogo više nego što su pokazali u prethodnom prvenstvu. Naime, tražio sam od igrača da poštuju sebe i uvažavaju nogometne zakonitosti, a to je da dolaze na trening i pokažu ozbiljnost na terenu. Jesenska titula je došla kao logična nagrada za sve ono što smo pokazali tijekom jesenskog dijela prvenstva.”

Galerija fotografija

Jedinstvena županijska nogometna liga – 06. kolo

NK Lukavec – NK Laduč 3:0 (1:0)

Lukavec. Igralište ŠRC Lukavec. Gledatelja 100. Subota, 25.11.2017., 13:30 sati. Sudac: Jurica Šarić (Dugo Selo). Pomoćnici: Mateo Radić i Fabijan Šekerija (oba Velika Gorica). Delegat: Stjepan Jagodić (Sveta Jana). Strijelci: 1:0 – Grdenić (45), 2:0 – Britvec (49), 3:0 – Skorin (69-11m).

LUKAVEC: Luter (od 72. Sučić), V. Borković, Maslač, Britvec (od 78. Janus) Mihanović, Skorin, Ivić (od 60. L.Borković), Grdenić (od 83. Hajduk), Augustić (od 90. Drk), I. Hladni, I. Huzjak. Trener: Siniša Mioković.

LADUČ: Lopatić (od 80.Vučajnk), Ladan, Boranić, Ištuk, Nikolić, Salija, Marković, Đeno, Bojić (od 74. Valenčak), Đurđević, Čović (od 46. Lenić). Trener: Zdenko Krasnić.

Igrač utakmice: Ivan Britvec.


Humanitarni buvljak najuspješniji do sada

Državno Natjecanje iz geografije