Prijava

Vaša prijava

Novi filmovi u kinu: Na rasporedu blagdanska komedija te dvije drame


Četvrtak je dan za nove filmove, a i ovaj tjedan u goričko kino došla su dva nova naslova.

Prema bestseleru New York Timesa, drama “Čudo” je inspirativna topla priča o Augustu Pullmanu, dječaku s teškim genetskim poremećajem zbog kojeg od rođenja ima unakaženo lice i glavu. Po cijeni od 23 kune, film je na rasporedu do srijede, svaki dan u 18 sati.

No, kakvo bi to predbožićno vrijeme bilo da i kino ne prikazuje bar jedan blagdanski film. Ove godine božićno raspoloženje Goričanima će prenijeti nastavak komedije “Tatica se vratio za Božić”. Ulaznica za ovaj film koštat će vas 23 kune, a pogledati ga možete svaki drugi dan u 20 sati, počevši od danas.

Sutra u 20 i u nedjelju u 20,30 sati ljubitelji filma u kinu mogu pogledati i dramu “Agape” u režiji Branka Schmidta s Goranom Bogdanom, Dariom Lorenci Flatz, Ivanom Gulin i Nelom Kocsis.
“Agape je priča o svećeniku i ljubavnom trokutu s dvojicom krizmanika – jednim zaljubljenim u njega i drugim za kojim on žudi i gubi kontrolu. Kad ga crkva degradira, a krizmanici istuku, svećenik će krenuti u potragu za najmoćnijom Božjom ljubavi – agape.

Dva natječaja za posao u goričkim ustanovama

Dan vatrogastva i blagdan sv. Florijana