Prijava

Vaša prijava

Karate klub Velika Gorica osvojio četiri zlata i srebro na Prvenstvu Hrvatske


Na Prvenstvu Hrvatske za kadete, juniore i mlađe seniore članovi Karate kluba Velika Gorica osvojili su četiri zlata, a time i četiri automatska plasmana na Europsko prvenstvo koje će se održati u veljači u ruskom Sochiju.

U uzrastu mlađih seniorki do 50 kilograma zlato je već prvog dana natjecanja u Čavlima kraj Rijeke izborila Ines Grdenić, pobjedivši u finalu karatašicu zagrebačkog Susedgrada.

Već idući dan Ivor Babić je osvojio srebro u kategoriji juniora do 55 kilograma, Petar Orešković izborio je zlato u kategoriji juniora do 61 kilograma, a pobjedu su u svojim kategorijama, juniorke do 48 kilograma te juniori preko 76 kilograma, odnijeli i Mia Mijović i Igor Vrban.

“Ukupno 4 zlata i 1 srebro je sigurno najbolji rezultat Karate kluba Velika Gorica u povijesti državnih prvenstava, tim više što imamo čak 4 putnika za Europsko prvenstvo u Sochi. Čestitke svima. Isplatio nam se uloženi dodatni trud od srpnja ove godine kada smo započeli sa pripremama”, kažu iz Karate kluba Velika Gorica.

Galerija fotografija