Prijava

Vaša prijava

Na svom prvom hrvačkom natjecanju Goričani osvojili 14 medalja


Nedavno osnovani Hrvački klub Velika Gorica 1991 ostvario je odlične rezultate na svom prvom natjecanju – hrvačkom turniru “Božićna kuglica” koji je organizirao Hrvački klub Metalac iz Zagreba. U samo mjesec dana trener Anri Targuš pripremio je 14-ero djece za njihovo, većini, prvo natjecanje, a s njega su se u Veliku Goricu vratili s 14 medalja.

Foto: Hrvački klub Velika Gorica 1991/Facebook.com

Najbolji u svojim kategorijama bila su čak dva člana mladog Hrvačkog kluba Velika Gorica. Radi se o Karlu Vlahoviću i Nikoli Paripoviću, koji su za svoj klub izborili zlatne medalje. Osim njih, Goričani su osvojili i šest srebrnih te šest brončanih medalja. Na natjecanju je nastupilo ukupno 140 natjecatelja.

“U mjesec i pol smo se pripremili. U to kratko vrijeme naučili su pravila i borili se protiv protivnika koji i po dvije godine odlaze po turnirima. Na cijelom turniru, mi smo bili najneiskusniji. Jedino je Vlahović ranije imao dvije borbe. Jako sam zadovoljan, a i roditelji su prezadovoljni. Sad se borimo dalje, za bolje uvjete kluba i kako bi dobili više termina jer nam je već sad dvorana premala”, objasnio je Targuš.