Prijava

Vaša prijava

Sjajni momci dolaze u Veliku Goricu


Hit komedija “Sjajni momci”,  popularnog glumačkog trojca iz serije “Lud, zbunjen normalan” – Mustafe Nadarevića, Senada Bašića i Moamera Kasumovića, 23. prosinca dolazi u Srednjoškolsku dvoranu Velika Gorica. Nakon više od 30 odigranih predstava u cijeloj Hrvatskoj, te subote u 19 sati na red dolazi i naš grad.

Predstava Sjajni momci”, prema tekstu američkog autora Neila Simona, originalnog naziva ‘Sunshine boys’ je komediji koja se bavi pomirenjem i ponovnim ujedinjenjem nekadašnjeg slavnog glumačkog dua, Harija (Nadarević) i Alija (Bašić), koji nakon decenijske svađe i glumačke pauze trebaju igrati svoj slavni skeč “Kod doktora” za potrebe televizijskog projekta o povijesti komedije. Cjelokupan posao nagovaranja i posredovanja između dvojice ćudljivih staraca obavlja Harijev nećak Zlatan (Kusumović), inače zamjenik
režisera televizijske kuće, kojem je zapravo u najvećem interesu da se skeč uspije realizirati, budući da mu o tome ovisi posao i karijera.

“Iscrpljeni smo i umorni od televizijske mašinerije koja melje glumce kao mašina za faširanje glumaca. Nakon 10-ogodišnjega televizijskog projekta vraćamo se teatru, vraćamo se daskama koje život znače, jer ništa ne može zamijeniti teatar”, kazao je Senad Bašić.

Najmlađi glumac od spomenute trojke, Moamer Kasumović, kazao je kako je ideja, zapravo, bila Bašićeva, a da su je Mustafa Nadarević i on objeručke prihvatili.

“Zadnjih deset godina postali smo istinski prijatelji i Senadovu ideju da zajedno postavimo
predstavu objeručke smo prihvatili, i Mustafa i ja. Ljudi su nas do sada uglavnom gledali na televiziji, a ovom predstavom odlučili smo napraviti omaž glumcu, jer nekako imamo osjećaj da se naša profesija podaštava. Naš je cilj zabaviti publiku i staviti glumačku profesiju tamo gdje joj je mjesto”, istaknuo je Kasumović.

Ulaznice su već u prodaji po cijeni od 80 kuna, a kupiti se mogu u Tisak media Velika Gorica ili preko sustava www.ticketshop.hr.