Prijava

Vaša prijava

FOTO Zračna luka nagradila tromilijuntnog putnika, imao je doček kao filmska zvijezda


U poslovanju Zračne luke Franjo Tuđman 2017. godina ostat će zabilježena po rekordnim rezultatima u prometu, a po prvi put u povijesti zagrebačka zračna luka zabilježila je i tromilijuntog putnika. Sretni putnik Stephan De Bleser iz Belgije prijavio se na let Croatia Airlines OU4456 Zagreb – Bruxelles.

„Ugodno sam iznenađen ovakvim dočekom, osjećao sam se kao filmska zvijezda! Drugi put sam u Hrvatskoj, puno vam hvala na poklonima”, rekao je De Bleser, kojem je Jacques Feron, predsjednik Uprave Međunarodne zračne luke Zagreb d.d. uručio poklon bon u vrijednosti 200 eura, iskoristiv u Duty Free Shopu Zračne luke.

„Uspješnu poslovnu godinu završavamo na najbolji mogući način, obilježavanjem tromilijuntog putnika zračne luke, po prvi put u povijesti. Čestitam gospodinu De Bleseru, našem tromilijuntom putniku i zahvaljujem svim putnicima koji su koristili usluge Zračne luke Franjo Tuđman u ovoj godini, u kojoj smo otvorili novi putnički terminal i ostvarili izvrsne prometne rezultate“, izjavio je Feron.

Darivanju se priključila i Croatia Airlines s dvije povratne zrakoplovne karte za jednu europsku destinaciju po izboru putnika.

Prijava tromilijuntog putnika na let popraćena je izvedbom kvarteta trombona Zagrebačke filharmonije, u prostoru za registraciju, razveselivši tako i brojne druge putnike koji su se zatekli u zračnoj luci.

Galerija fotografija/foto: Zračna luka Franjo Tuđman