Prijava

Vaša prijava

Ekipa iz Okuja snimila kratki dječji božićni film ‘Vilko’


Djed Božićnjak u subotu je posjetio mališane u Okuju i, naravno, donio im poklone. Tako je već treću godinu, ali ove godine djeca su mogla uživati i u premijeri kratkog dječjeg božićnog filma “Vilko”.

Naime, Igor Roginić i njegov kum Marko Roginić dugi niz godina bave se filmom, odnosno filmskim rekvizitima, tako da im je scenografija za dolazak Djeda Božićnjaka bila dostupna preko raznih skladišta rekvizita. Vlasnici rekvizita su im izlazili u susret te im je besplatno ustupili za prigodne dječje događaje. Kad su već tako dobro pripremili scenografiju za dolazak i slikanje s djedicom, Igor je dobio ideju za snimanje kratkog dječjeg filma, piše Mraclin.hr.

“Prošle godine palo mi je na pamet da snimimo kratki film i da ga prikažemo. Napisal sam scenarij i pokazal ga ekipi. I eto sad imamo “Vilka”. Snimali smo u siječnju eksterijere, u kolovozu interijere i bilo je gušt biti dio te ekipe“, rekao je za Mraclin.hr Igor Roginić.

Za kraj je važno reći da je ekipa iz Okuja samostalno financirala snimanje filma i dolazak djedice treću godinu za redom.

Galerija fotografija