Prijava

Vaša prijava

Oprostili se od izuzetno uspješne 2017.


Poslednji put u još uvijek tekućoj godini, sastali su se Uprava, stručni stožer i igrači trećeligaša Udarnika iza kojeg je sjajna sezona. Uručeni su prigodni pokloni trenerima i igračima za jednu od najuspješnijih godina u povijesti kluba (nisu zaobiđeni ni novinari Igor Đuran i dolje potpisani, te domaćini domjenka obitelj Stjepana Pralasa).

foto: Nikica Topić/cityportal.hr

O sportskim dosezima kroz 2017. govorio je sportski direktor Darko Janječić a otkrio je i novosti vezane za početak proljetne polusezone.

 

“Cilj je zadržati poziciju koju trenutno imamo (sjajni četvrti u redoslijedu) i na proljeće opet igrati atraktivan i lijep nogomet te pokušati izboriti finale kupa Zagrebačke županije. Iz Udarnika su otišli Božidar Karamatić, Lovro Šimić i mladi Petar Krasnić na privremeni rad u Švicarsku. Novo pojačanje je Stjepan Celiček (Dinamo OO) a sa pripremama konačno kreću zbog ozljeda dugo odsutni naši Kristijan Brčić i Branimir Ramljak koji su se potpuno oporavili. Na priprema će i Ivan Kos (NK Lomnica) koji će se pokušati nametnuti treneru Damiru Biškupu. Time je za nas prelazni rok zaključen, eventualno bi dva mlada igrača iz HNK Gorice mogla doći na posudbu. Pripreme počinju 17. siječnja jer prvenstvo se nastavlja već 24. veljače. Dogovorene su test utakmice protiv Lukavca (27. 01.), Zeline (3. 2.), Dubrave Tim Kabela (7. 02.), Gorice ili Dinama II (10. 02.), Kustošije (14.02.) i Međimurja (17.02.)”– kazao je Darko Janječić i onda otvorio veselicu za sretne blagdane.