Prijava

Vaša prijava

Grad ove godine namjerava uložiti više od 29 milijuna kuna u izgradnju infrastrukture


Grad Velika Gorica objavio je Program gradnje objekata i uređaja komunalne infrastrukture za 2018. godinu. Prema njemu za izradu projektne dokumentacije, gradnju i nadzor izgradnje mosta u Kučama osigurano je 6 milijuna kuna, rekonstrukcije Vukomeričke ulice 4,24 milijuna, Porinove 2,63 milijuna i Ulice Petra Zrinskog 1,15 milijuna, a za gradnju i nadzor izgradnje kružnog toka na raskrižju ulica Ljudevita Posavskog i Kolodvorske 3,28 milijuna kuna.

Za izradu projektnih dokumentacija i parcelacijskih dokumentacija namjerava se uložiti 242 tisuće kuna. Riječ je o pješačko-biciklističkim stazama Velika Gorica – Mala Buna, Velika gorica – jezero Čiče i Novo Čiče – Staro Čiče.

Za građenje objekata i uređaja komunalne infrastrukture , te nabavu opreme za javne površine, nerazvrstane ceste, groblja i javnu rasvjetu ove godine Grad namjerava utrošiti 29.322.500,00 kuna. Program održavanja komunalne infrastrukture na području Grada Velike Gorice u 2018. godini težak je nešto više od 40 milijuna kuna.