Prijava

Vaša prijava

FOTO Veterani raspoloženi na startu


Malonogometno prvenstvo veterana u svom 20. izdanju bit će odigrano u SC Panadić Sport po ‘skraćenom’ postupku zbog malog broja prijavljenih momčadi. Naime, od 14 registriranih veteranskih klubova za zimsko malonogometno loptanje prijavilo se samo 6?! Dogovoreno je da bude odigran dvostruki bod sustav (dvokružno), igrat će se samo subotom, uvijek u istom terminu (19:45 sati).

U prvom kolu veterani su bili vrlo efikasni, postignuto je ukupno 14 pogodaka, iako se ‘šparalo’ u susretu prošlogodišnjih prvaka VG Boysa i uvijek solidnog Vatrogasca iz Kobilića. Buna je dvaput vodila (1:0, 3:2), Gorica se uspješno vraćala i zasluženo osvojila bod. Mladost (Obrezina) je s(p)retnim pogotkom Kunića došla u vodstvo i ‘obrambena brava’ Hruševca bila je otključana. Uslijedili su pogoci Pavličića, Matejaša i dva Bogovića za 5:0, Markulin i Plavšić smanjili su na ‘pristojnih’ 5:2.

Galerija fotografija

20.Malonogometno prvenstvo veterana Nogometnog saveza Velika Gorica

  1. kolo (subota, 20.01.2018.): Buna – Gorica 3:3 (Grđan, Rak, Ćetković / Orešković 2, Ćopić); Mladost – Hruševec 5:2 ( Bogović 2, Kunić, Pavličić, Matejaš / Markulin, Plavšić): VG Boys – Vatrogasac (K) 1:0 (Omerović).