Prijava

Vaša prijava

Predsjednik Udarnika Gabelica stavio mandat na raspolaganje


Gripa ubija a dva poziva iz trećeligaša Udarnika ne trpe odgodu. Najprije je sportski direktor Darko Janječić najavio prvu test utakmicu.

Filip Gabelica odradio je sjajan posao u Udarniku. Foto: Nikica Topić/cityportal

“Nakon 10-tak dana žestokog rada pod paskom trenera Damira Biškupa i pomoćnika mu Jurice Šimira, na rasporedu naše momčadi je i prva kontrolna utakmica. Igra se u subotu 27. siječnja od 14.30 na pomoćnom igralištu SRC Kurilovec kontra Lukavca, jesenskog prvaka Jedinstvene županijske lige. Inače, treniramo svakodnevno, subote su rezervirane za pripremne utakmice a jedini slobodan dan je nedjelja. Nakon subotnje utakmice Udarnik će s početkom u 19.00 sati u Vatrogasnom domu u Kurilovcu održati sjednicu Skupštine koja je izborna”– otkrio je Janječić a neočekivanu vijest potvrdio je i izuzetno uspješni predsjednik Filip Gabelica.

Gabelica u društvu Janječića i kandidata za funkciju predsjednika Danijela Gorenca. Foto: Mato Paviša/cityportal.hr

“Točno je, stavio sam mandat na raspolaganje ali ostajem i dalje u klubu da pomažem kao i do sada. Proteklih godina ispunili smo sva data obećanja i mogu reći da je Udarnik postao ponos Kurilovca ali i Turopolja. Možemo mi i bolje, međutim osjećam da su potrebne nove i još motiviranije snage kojih u klubu svakako ima. Pokazat će to i izbor novog mladog i poduzetnog ljubitelja nogometa koji će nadalje, siguran sam, uspješno voditi klub. Imati će i moju maksimalno pomoć nakon što kraće vrijeme predahnem i osvježim se mentalno ali i fizički. Zahvaljujem se svima s kojima sam surađivao, vidimo se i dalje”– kazao je Filip Gabelica predsjednik Udarnika ali samo do subote.


Osjetite duh starog Rima

3. Samobor Craft Festival – mjesto gdje baština susreće kreativnost