Prijava

Vaša prijava

Ovo su novi filmovi u goričkom kinu


U narednih tjedan dana Goričani u kinu mogu pogledati filmove “Patuljci uzvraćaju udarac”, “Sav novac svijeta” i “Gazda: Početak”.

Animirani film o vrtnim patuljcima koji se bore protiv zločestih Troggsa iz druge dimenzije na rasporedu je svaki dan, do kraja mjeseca, u 18 sati.

Novi uradak Ridleyja Scotta “Sav novac svijeta” prati mladog 16-godišnjeg Johna Paula Gettyja III koji je otet, a njegova majka Gail pokušava uvjeriti njegovog djeda, milijardera Gettyja, ujedno najbogatijeg čovjeka na svijetu, da plati otkupninu. Kad stari Getty odbije, otmičari postanu brutalni. Kako završava ova priča ljubitelji kiminalističkih drama mogu pogledati 25., 27., 30. i 31. siječnja u 20 sati.

U kinu su pripremili i jedan domaći dokumentarni film, a radi se o drugom filmu iz serijala Gazda koji se bavi radostima hrvatske privatizacije i tranzicije. Ekipa filma ovaj put je snimila uspon hercegovačkog tajkuna Miroslava Kutle. Autori su opet, kao i u Gazdi, napravili prilično tečan i jednostavan film, iako su svjedočanstva koja su snimila zastrašujuća.

“Film ukupno ima 40-ak sugovornika, uključujući i autore prvih zakona o privatizaciji za koju danas Borislav Škegro tvrdi da nije bila pljačka. Secirajući preuzimanje 174 tvrtke Kutline Globus grupe, autori barem na njegovom primjeru dokazuju potpuno suprotno”, stoji u najavi filma koji Goričani mogu pogledati 26. siječnja u 20 sati te 28. siječnja u 20,30 sati.