Prijava

Vaša prijava

FOTO Odbojkašice Velike Gorice traže spas


Nastavak prvenstva 1. B nacionalne lige za seniorke (skupina Centar) odbojkašice OK Velika Gorica dočekuju s pomiješanim osjećajima – zebnjom zbog eventualnog ispadanja iz lige, ali i nadom da bi mogle zadržati sadašnji status. Klub je spletom raznih okolnosti ljetos ostao bez kompletnog seniorskog sastava i klupsko vodstvo bilo je prisiljeno preseliti kadetsko-juniorsku selekciju u seniorsko natjecanje.

U jesenskom dijelu prvenstva Goričanke su izgubile svih deset utakmica, osvojile su dva seta za jedan bod i ostale čvrsto zalijepljene za dno ljestvice. Siječanjski prijelazni rok bio je prigoda da se dovedu eventualna pojačanja za spas od najgoreg – ispadanja u niži rang. Tri igračice pristupile su OK Velika Gorica, njen dres će u drugom dijelu prvenstva nositi Marija Milanović, Martina Karlović (obje OK Dinamo Zagreb) i Lucija Jukić (OK Brcko Božjakovina). Trenira se svakodnevno u sportskoj dvorani OŠ Vukovina.

Ekipu će s klupe voditi Vinko Ivelj uz pomoć Dražena Uzelca. Voljom ždrijeba u prva tri kola nastavka prvenstva OK Velika Gorica je domaćin: u 11. kolu dolazi OK Kitro Varaždin (03./04.02.2018.), u 12. kolu OK Olimpik II (10./11.02.2018.) te OK Karlovac u 13. kolu (17./18.02.2018.).

Galerija fotografija


Dan sjećanja na žrtve holokausta

3. Samobor Craft Festival – mjesto gdje baština susreće kreativnost