Prijava

Vaša prijava

FOTO Nastavljena crna serija Velike Gorice


Utakmicama 11. kola nastavljeno je prvenstvo u 1.B nacionalnoj ligi odbojkašica (skupina Centar) u kojima su gostujuće ekipe imale više uspjeha (4 pobjede i 2 poraza). OK Velika Gorica očekivano je izgubila protiv trenutačno drugoplasirane ekipe iz Varaždina za samo jedan sat igre i tako produžila seriju poraza na 11. Odlično pripremljen i na svim pozicijama dobro izbalansiran varaždinski sastav u tri lagana i kratka seta pokazao je nemoć Goričanki u svim elementima igre. Bila je to klasična igra ‘mačke i miša’.

Tri nove igračice u sastavu trenera Ivelja (Karlović, Milanović i Jukić) nisu zasad pokazale ono što se, prema pokazanom u pripremama, od njih moglo očekivati. Lako je vidljivo da postoje ‘smetnje na vezama’ s tehničarkom, distribucija lopti je predvidljiva i uglavnom jednosmjerna. Takvo ‘razigravanje’ uzrokuje  gubitak poena u serijama i kada tome dodate posve dekoncentriranu igru na mreži onda je razumljivo da se setovi gube ekspresno.

Velika Gorica je i u slijedeća dva kola domaćin, igra protiv Olimpika II i Karlovca, možda su to susreti u kojima bi mogla izboriti prvu pobjedu u ovom prvenstvu.

Galerija fotografija