Prijava

Vaša prijava

FOTO Stolnotenisači Zrakoplovne škole najbolji u županiji


Natjecanje srednjoškolskih sportskih društava (ŠSD) Zagrebačke županije u stolnom tenisu za djevojke i mladiće održano je danas u dvorani Srednjih škola u organizaciji Ekonomske škole Velika Gorica. Sudjelovalo je ukupno 10 ekipa (4 ženske i 6 muških) iz 7 srednjih škola. U konkurenciji djevojaka igrali su: ŠSD Martin (SŠ Dugo Selo), ŠSD GVG (Gimnazija Velika Gorica), ŠSD Bumbar (Ekonomska škola) i ŠSD Ban (SŠ Ban Josip Jelačić Zaprešić). U konkurenciji mladića natjecali su se: ŠSD Zrakoplovac (Zrakoplovna tehnička škola Rudolf Perešin), ŠSD Mladost (SŠ ”Ivan Švear” Ivanić Grad), ŠSD Bumbar (Ekonomska škola), ŠSD Jastreb (SŠ Jastrebarsko) ŠSD Martin (SŠ Dugo Selo) i ŠSD Ban (SŠ Ban Josip Jelačić Zaprešić).

Susreti su igrani na tri pobjede, a mečevi su igrani na tri dobivena seta. Organizaciju je vodila Nada Pelaić, prof., a logistički dio natjecanja odlično je odradio Marko Habijanec, trener i igrač STK Velika Gorica Stanfar. Natjecanje je kratkim govorom otvorila ravnateljica Ekonomske škole Vesna Brkljačić. Za sve sudionike priređen je ručak, kao sendviči i sok za prijepodnevni gablec.

Kod djevojaka uvjerljivo su najbolje bile učenice iz Dugog Sela u sastavu: Ana Murat, Ana Marija Tominac i Petra Bulić, voditeljica Mirjana Prelec, prof. Najjači susret dana bio je sraz mladića iz ŠSD Zrakoplovac i ŠSD Bumbar (u istoj skupini), a unaprijed je bilo jasno da će pobjednik toga susreta biti i konačni pobjednik. Nakon odlične igre slavio je Zrakoplovac u sastavu: Karlo Javor, Karlo Radošević, Patrik Brajković i Tonino Kranjčec, voditelj Krešimir Lušić, prof. Tri prvoplasirane ekipe u obje konkurencije nagrađene su medaljama i peharom.

Redoslijed (m): 1. ŠSD Zrakoplovac, 2. ŠSD Mladost, 3. ŠSD Bumbar, 4. ŠSD Jastreb.

Redoslijed (ž): 1. ŠSD Martin, 2. ŠSD GVG, 3. ŠSD Bumbar, ŠSD Ban.

Galerija fotografija