Prijava

Vaša prijava

Kurilovčani zaslužili više od čistog poraza


Zbog loših vremenskih uvjeta, minule subote Kurilovcu je propala pripremna utakmica protiv Zeline a otkazana je i kontra Samobora predviđena za danas u srijedu 7. veljače 2018. Sportski direktor Darko Janječić odmah je pronašao pričuvno rješenje kod Hrvatskog dragovoljca. Igralo se u utorak 6. veljače na umjetnoj travi gradskog stadiona od 15.15.

HD i Kurilovec odigrali su vrlo dobru utakmicu. Foto: Mato Paviša/cityportal.hr

Drugoligaš iz Sigeta i trećeligaš iz Kurilovca igrali su vrlo žustro, na trenutke i previše za pripremnu utakmicu. Trener Pamić isprobao je dvije momčadi i može biti zadovoljan, prvenstveno rezultatom a onda i prikazanim. Kolega mu pak Damir Biškup iz Kurilovca bio je zadovoljan brzom i tečnom igrom te htijenjem, ne i realizacijom Kovačića iz zicera, Džaje i Celičeka koji je silovito pucao ali malo previsoko.

Mijo Šarić (17) vodio je žestoke dvoboje. Foto: Mato Paviša/cityportal.hr

Pobjednika je u dvije minute (30. i 32.) odlučio spretni i lakonogi 26-godišnji Tunižanin Hanachi Haithem nakon kombinacija u režiji Jajčinovića koji je i sam imao priliku zabiti. Imali su dragovoljci i dva pogođena okvira. Trener Kurilovca Damir Biškup nakon utakmice nije bio razočaran porazom.

 

“Dragovoljci su stigli s dvije momčadi a mi nismo mogli računati na Brajka, Grdenića, Ramljaka dok je Čunčić stigao samo na drugo poluvrijeme. Igrom i pristupom sam zadovoljan jer smo bili ravnopravni, na trenutke i bolji a golove smo primili iz ničega što ne umanjuje zasluženu pobjedu Pamičeve momčadi. Imali smo svoje prigode kod 0:0 koje nismo uspjeli realizirati i nakon toga smo kažnjeni”– kazao je Damir Biškup a slično je govorio i pomoćnik mu Jurica Šimir.

 

Stjepan Celiček (23) imao je prigodu zabiti kod 0-0. Foto: Mato Paviša/cityportal.hr

 

 

KURILOVEC – HRVATSKI DRAGOVOLJAC: 0 – 2
VELIKA GORICA Gradski stadion, igralište s umjetnom travom. Gledatelja 50. Sudac: I. Čužić. Pomoćnici: Mužar i Zobenica (svi iz Velike Gorice).
STRIJELCI: 0:1-Haithem (30), 0:2-Haithem (32).

 

KURILOVEC: Kranjčec, Kovačić, Ladović, Šoštarec, Šarić, Kelava, Celiček, Džaja, Horvat, Hodak, Pralas (još su igrali: Brčić, I. Čolić, M. Čolić, Turkalj, Rajić, Čunčić, Kos).
Trener: Damir Biškup

 

HRVATSKI DRAGOVOLJAC: Šolčić, Šoša, Choi, Šutalo, M. Filipović, Ostojić, Šerar, Haithem, Jajčinović, Tarasenko, Mrkalj (još su igrali: Šostik, Hanžek, Cetina, F. Filipović, Meglaj, Domić, Koletić, Pejić, Topuzović, Buklić, Đurić).
Trener: Igor Pamić