Prijava

Vaša prijava

FOTO Tri pogotka Sudara za visoku pobjedu


Gorica II je s nominalno drugim sastavom u pripremnoj utakmici visoko porazila Dinamo Hidrel, iako su Novočičani u prvom poluvremenu bili ravnopravan suparnik. Bolja pripremljenost momčadi trenera Perice Vidaka bila je odlučujuća za rezultat utakmice, pogotovo u posljednjih 20 minuta susreta. Posebno je raspoložen bio Marin Sudar koji je izgledne prigode sigurno realizirao, a i trkački je ostavio solidan dojam. Na isturenom desnom bočnom ugodno je iznenadio Korejac Choe, u sredini terena vrlo dobro se predstavio kadet Ivančić, a Bakula je još jednom demonstrirao svoj talent i pokazao da se može bez problema nositi i sa starijim suparnicima.

U sastavu Dinamo Hidrela nova imena su vratar Budimir i iskusni Šimun, a trener Stiven Žitnik na dispoziciji nije imao nekoliko igrača iz prve postave koji su izostali iz opravdanih razloga.

Galerija fotografija

Pripremna utakmica

HNK Gorica II – NK Dinamo Hidrel 5:0 (1:0)

Gradski stadion. Igralište s umjetnom travom. Gledatelja 30. Subota, 10.02.2018., 10:30 sati. Sudac: Josip Vitez. Pomoćnici: Admir Hasanović i …

Strijelci: 1:0 – Velić (35), 2:0 – Sudar (70), 3:0 – Bakula (72), 4:0 – Sudar (75),  5:0 – Sudar (85).

GORICA II: Jelavić (Klenović), Matić, Ćosić, Božić, Olić, Bakula, Ivančić, Choe (Lučić), Seo, Velić, Sudar. Trener: Perica Vidak.

DINAMO HIDREL: Budimir, Sabljo, Sabljak, Slivak, Kučan, Jambrešić, Šimun, Đuksi, Horvatić, Žugaj, Mršić (još su igrali: Budin, Blažević, Troha). Trener: Stiven Žitnik.


Mali fašnik u Velikoj Gorici

Državno Natjecanje iz geografije