Prijava

Vaša prijava

Gorički odbojkaši pobijedili zagrebačku Mladost


Odbojkaški klub Gorica u subotu su gostovali kod zagrebačke Mladosti u 13. kolu 2. nacionalne odbojkaške lige – centar, gdje su ostvarili vrijednu pobjedu od 3:1 (25:23, 25:22, 26:28, 29:27).

Dobru igru iz prvog seta obje momčadi prenose i u nastavak utakmice. Goričani bolje serviraju i ostvaruju nekoliko poena na bloku, no Mladostaši cijelo vrijeme drže priključak. Nakon neizvjesne završnice gosti ipak osvajaju drugi set. U trećem setu dolazi do laganog opuštanja gostiju, a to koriste Mladostaši. U trećem setu bilo je i najveće vodstvo tijekom utakmice, u jednom trenutku Mladostaši su vodili s 18:11. Nakon toga, Goričani su uspjeli smanjiti rezultatski deficit te čak i povesti u jednom trenutku, no u završnici su više sreće i koncentracije imali Mladostaši. Četvrti set obje momčadi otvaraju svom snagom. U završnici, ipak pobjedu odnose Goričani.

U sljedećem kolu odbojkaši Gorice na svom terenu dočekuju MOK Čazmu, vodeću momčad prvenstva. Eventualnom pobjedom smanjili bi zaostatak za vrhom ljestvice na samo dva boda. Utakmica se igra u subotu 17. veljače u Gradskoj sportskoj dvorani Velika Gorica u 16 sati.


Novi IBAN Grada Velike Gorice