Prijava

Vaša prijava

Povoljnjak i Čurek na posudbu u Kurilovec


Na gradskom stadionu u Velikoj Gorici, na igralištu s umjetnom travom, pripremnu utakmicu odigrali su Gorica II koja igra u Jedinstvenoj županijskoj ligi i trećeligaš Kurilovec.

Nk Kurilovec. Foto: Mato Paviša/cityportal.hr

Dvoboj su zajedno pažljivo pratili trener Kurilovca Damir Biškup i sportski direktor Darko Janječić koji je otkrio kako se igralo i novosti iz Kurilovca.

“Razigrana momčad trećeligaša Kurilovca nadigrala je mladu momčad Gorice. Momčad trenera Biškupa djelovala je moćno a među vrlo dobrima istaknuo se trostruki strijelac Filip Hodak. Valja naglasiti da se u listu strijelaca nakon 9 mjeseci pauziranja zbog teške ozljede upisao najbolji igrač Kurilovca Kristijan Brčić i da se polako vraća u onu svoju staru formu. U veznoj liniji je sve išlo preko razigranog Ante Džaje. Na ovoj pripremnoj utakmici za Kurilovčane su debitirali dva mlada igrača koja su iz HNK Gorice došla na posudbu u Kurilovec a radi se o veznom igraču Luki Povoljnjaku te bočnom igraču Petru Čureku i ostavili su odličan dojam, te još više zaoštrili ionako veliku konkurenciju za mjesto u prvih jedanaest. Nažalost naš ponajbolji mladi igrač prošle jeseni Marijan Grdenić (20) ima zdrastvenih problema i mora na operaciju. Nadamo se što bržem oporavku mladog Grdenića i očekujemo da će već početkom iduće sezone opet juriti desnom stranom Kurilovečkog travnjaka. Slijedeću provjeru (generalka pred start prvenstva) Kurilovec ima u nedjelju 18. veljače kada ugošćuju trećeligaša iz Čakovca momčad Međimurja a utakmica se također igra na umjetnoj travi gradskog stadiona u Velikoj Gorici s početkom u 15:00 sati”– izvijestio je Janječić.

 

Nk Kurilovec, zagrijavanje.. Foto: Mato Paviša/cityportal.hr

 

GORICA II – KURILOVEC: 1 – 6
VELIKA GORICA Gradski stadion, igralište s umjetnom travom. Gledatelja 50. Sudac: I. Pajač (Zelina). Pomoćnici: Meić i Zobenica (oba iz Velike Gorice).
STRIJELCI: 0:1-Hodak (7), 0:2-Horvat (20), 0:3-Hodak (35), 0:4-Hodak (45), 0:5-Brčić (51), 1:5-Velić (60), 1:6-Pralas (80).

KURILOVEC: Kranjčec, Čurek, I. Čolić, Šarić, Čunčić, Povoljnjak, Džaja, Celiček, Brčić, Hodak, Horvat ( još su igrali: Sučić, Šoštarec, Kelava, Pralas, M.Čolić, Ramljak, Turkalj, Kovačić).
TRENER: Damir Biškup

GORICA II: Kelihar, Perić, K. Krizmanić, I. Krizmanić, Radoš, Božić, Šroler, Blatančić, Roginić, Krpečanec, Spudić (još su igrali: Debijađi, Grgić, Olić, Smolković, Sudar, Chae, Bakula, Velić).
TRENER: Perica Vidak


Snimke priredbi - 40. rođendan škole