Prijava

Vaša prijava

Kurilovec na generalnoj probi pobijedio Međimurje


Trećeligaši zapadne i istočne skupine odigrali su zanimljivu, čvrstu i povremeno vrlo kvalitetnu pripremnu utakmicu a Kurilovcu je bila posljednja pred nedjeljni start nastavka prevenstva protiv Zagreba u Kranjčevićevoj. Kurilovčani su bolje ušli u utakmicu i zabili u 5. minuti nakon poduže kombinacije i više pokušaja da bi konačno Matej Kelava iz okreta plasirao i pogodio svoj lijevi donji kut za 1:0.

18.02.2018. Kurilovec-Međimurje. Foto: Nikica Topić/cityportal.hr

Protokom prve dionice gosti iz Čakovca bili su sve opasniji i vrlo neugodni pa su visokim presingom izradili nekoliko prigoda a vratar Kranjčec se morao svojski potruditi da sačuva mrežu netaknutom. U drugom dijelu Kurilovec je na zahtjev trenera Damira Biškupa promijenio stil igre (mirnije, bez srljanja s mnogo više kombinatorike i čuvanja lopte) i bio bolji. Za 2:0 mladi Čurek izveo je s desna na svojoj polovici aut, Brajko je od prve poslao uz liniju dubinsku za brzanca Horvata koji je nakon sprinta oštro nisko ubacio a jureći Hodak u sredini od prve zakucao. Imali su Kurilovčani preko Brajka, Hodaka i Horvata još prigoda a mogli su mrežu zatresti i Međimurci da su bili samo malo precizniji.

 

18.02.2018. Kurilovec-Međimurje. Foto: Nikica Topić/cityportal.hr

 

 

KURILOVEC – MEĐIMURJE: 2 – 0
VELIKA GORICA Gradski stadion, igralište s umjetnom travom. Gledatelja 70. Sudac: Mužar. Pomoćnici: Bratković i N. Meić (svi iz Velike Gorice).
STRIJELCI: 1:0-Kelava (5), 2:0-Hodak (60).

KURILOVEC: Kranjčec, Čurek, Ladović, Čunčić, I. Čolić, Povoljnjak, Kelava, Džaja, Hodak, Horvat, Brčić (još su igrali: Sučić, Brajko, Pralas, Turkalj, M. Čolić, Šoštarec, Mijo Šarić, Celiček, Ramljak).
TRENER: Damir Biškup

 

MEĐIMURJE: Bratuša, Pajić, Ptiček, Antonović, Brcković, Golik, Tkalčić, Marko Šarić, Marcijuš, Škvorc, Munivrana (još si igrali: Brubić, Sabol, Hlišč, J. Šimunić, P. Šimunić, Patafta).
TRENER: Matija Kristić

 

 

Galerija fotografija