Prijava

Vaša prijava

Saznajte kako ukrasiti svoje tijelo


Gorički klub mladih idući tjedan ugostit će Irenu Milinu, vlasnicu poznatog piercing studija Octopus u Zagrebu. Gošća će održati predavanje o body modification-u. Neke od tehnika već se poodavno prakticiraju u našim krajevima poput tetoviranja i piercinga, dok druge poput urezivanja dekorativnih ožiljaka, oštrenja zubi i ugrađivanje implantata još uvijek izazivaju kontroverze.

Kako je to izgledalo kroz povijest, a kako to izgleda danas možete saznati na ovom zanimljivom predavanju. Predavačica će objasniti i razliku između „body modification-a“ i „body mutilation-a“, te govoriti o zakonskim regulativama o body modificationu.

„Irena Milina po zanimanju je manager poduzetništva, profesionalno se bavi body piercingom od 2006. godine kada nakon odrađenog apprenticeship-a u tattoo&piercing salonu ‘Zagreb’ tamo počinje raditi kao glavni body piercer. Zbog želje za podizanjem kvalitete usluge piercinga na što viši nivo, 2011. odlučuje se otvoriti vlastiti piercing studio – Octopus. Četiri godine nakon toga dodaju se usluge tetoviranja i scarification a u planu je daljnje proširenje djelatnosti i ponude nakita. Kroz Octopus, Irena želi drugima približiti svijet body modification-a, a to je ujedno cilj i ovog predavanja“, stoji u najavi predavanja.

Predavanje možete poslušati 27. veljače od 19,30 sati, a namijenjeno je starijima od 16 godina.


Županijsko natjecanje iz košarke