Prijava

Vaša prijava

Gorički odbojkaši svladali vodeću momčad lige


Odbojkaši Gorice u 13. kolu 2. nacionalne odbojkaške lige – centar svladali su vodeću momčad lige. Nakon dvije pobjede protiv Karlovca i Mladosti iz Zagreba, gorički odbojkaši pobjedom od 3:2 nad ekipom MOK Čazme potvrdili su odličnu formu. Prvi susret ove dvije momčadi u jesenskom dijelu prvenstva nije dobro prošao za Goričane, poraženi su rezultatom 3:1. Ova utakmica bila je biti ili ne biti za goričke odbojkaše, poraz bi se teško odrazio na njihove ambicije i želju da sezonu završe u samom vrhu ljestvice.

Za ovu utakmicu nisu mogli računati na Josipa Huljeva, Davida Petra Buđaka, Davida Jozića i Gentija Martinaja, te je od samog ulaska u dvoranu bilo jasno kako će veliku većinu posla i odgovornosti morati preuzeti prva postava bez neke velike mogućnosti za izmjene. Igrom OK Gorice dirigirao je tehničar Luka Humski, poziciju korektora zauzeo je Damjan Šprem, primački par bili su Matej Bičvić i kapetan Dario Rukavina, a srednje blokere odigrali su Ivan Vrpoljac i Vedran Vukić.

OK Gorica je u sljedećem kolu slobodna, a onda im slijede teška iskušenja u vidu, gostovanja u Daruvaru, kod istoimenog domaćina, te domaće utakmice protiv OK Sheefta iz Zagreba. Obje momčadi su trenutno ispred Goričana na tablici te će ovi međusobni ogledi znatno utjecati na konačan rasplet prvenstva.


RUKOMETAŠICE OSVOJILE 1. MJESTO