Prijava

Vaša prijava

Odbojkaši iz Kravarskog pobjednici na županijskom natjecanju


Natjecanje Osnovnih škola Zagrebačke županije u odbojci za učenike 7. i 8. razreda održano je jučer u Vrbovcu. Natjecalo se 9 osnovnih škola: OŠ Bogumila Tonija (Samobor), OŠ Ivane Brlić Mažuranić (Prigorje Brdovečko), OŠ Jastrebarsko, 1.OŠ Vrbovec, 2.OŠ Vrbovec, OŠ Rugvica, OŠ Donja Zelina, OŠ Milke Trnine (Križ) i OŠ Slavka Kolara Kravarsko. Igrano je u 3 skupine po 3 ekipe na 3 terena, na dva dobivena seta, a pobjednici skupina razigravali su za 1. mjesto.

Dječaci iz Kravarskog zadržali su odličnu formu s nedavnog gradskog natjecanja i sjajno se predstavili na turniru  najboljih ekipa iz naše županije. U skupini su s 2:0 nadigrali učenike iz Križa odnosno suparnike iz 1.Osnovne škole Vrbovec. Učenici Matije Ribića, prof. bili su spremni i za odlučujuće utakmice, bez treme i suvišnog respekta, u prvom susretu razigravanja za 1.mjesto glatko su pobijedili učenike iz Prigorja Brdovečkog. Kruna jučerašnjeg dana bila je pobjeda protiv 2.OŠ Vrbovec za konačni trijumf. Sportski junaci iz Kravarskog nagrađeni su medaljama i peharom, a izborili su i plasman na državnu poluzavršnicu.

Galerija fotografija

Rezultati

Skupina  OŠ Slavka Kolara – OŠ Milke Trnine 2:0, OŠ Slavka Kolara – 1.OŠ Vrbovec 2:0

Razigravanje za 1. mjesto

OŠ Slavka Kolara – OŠ Ivana Brlić Mažuranić (Prigorje Brdovečko) 2:0, OŠ Slavka Kolara – 2.OŠ Vrbovec 2:0.

Sportski junaci iz Kravarskog: Matej Godinić, Luka Miković, Marko Miković, Josip Povoljnjak, Matija Klasnić, Karlo Povoljnjak, Florijan Dolački, Gabrijel Zlodi, Neno Hazer, Ivan Posavec, Marko Vranešić, Gabriel Gorenc. Voditelj: Matija Ribić, prof.