Prijava

Vaša prijava

Gorica nakon pobjede nad Hajdukom u srijedu u Kustošiji


Utakmice II HNL, nastavljaju se u srijedu 14. ožujka, a u 21. kolu Gorica gostuje u Kustošiji koja je u vrlo opasnoj zoni i dijeli posljednje i pretposljednje mjesto sa Novigradom. Utakmica počinje u 15:00 sati s sudit će Kulušić iz Šibenika.

foto: Nikica Topić/cityportal.hr

Trener Gorice Ivan Prelec bio je zadovoljan nakon subotnje pobjede: “Mi smo bili pod određenim psihološkim pritiskom i jasno smo izrazili svoje ambicije kroz dovođenje određenih pojačanja . Nakon osam tjedana pripremnog perioda ovo nam je bila prva službena utakmica i normalno da se osjetila doza napetosti kod nas svih i zato sami ulazak u utakmicu nije bio onakav kakav bi mi htjeli. Sigurno da je prvi gol razbio sve barijere i psihološki nas je rasteretio i tu su onda stvari bile lakše. Utakmica protiv Hajduka nije nešto što ćemo pamtiti dugo ali bitno je da smo bili stabilni, kompaktni i na kraju pobijedili sa vrlo uvjerljivim rezultatom protiv odlične momčadi. Za nas je ovo tek početak puta i svaka utakmica je priča za sebe. Hvala svim navijačima i ljudima koji prate našu momčad a posebno bih istaknuo trenere i igrače škole nogomete, djelatnike kluba, gradske službe i djelatnike ustanove za održavanje našeg stadiona koji su svojim trudom i radom doprinijeli fenomenalnom stanju travnjaka.”

foto: Nikica Topić/cityportal.hr

Kristijan Kahlina je u posljednjih nešto više od godinu dana siguran čuvar mreže u redovima Gorice, a evo što je on rekao u najavi utakmice slijedećeg kola za klupsku Facebook stranicu: “Sutrašnja utakmica predstavlja za nas pravi test spremnosti da se izborimo za poziciju koja nam nosi priliku za daljnje izazove. Svjesni smo činjenice da se prvenstva lome u utakmicama koje se ne mogu okarakterizirati kao derbiji već upravo u utakmicama poput ove i zato u ovu utakmicu ulazimo sa maksimalnim respektom prema domaćinu ali i sa velikom dozom vjere u svoje mogućnosti.”