Prijava

Vaša prijava

U kino dolaze tri nova filma


Od sutra do srijede u goričkom kinu igraju tri nova filma. Radi se o domaćoj komediji “Comic Sans” s Jankom Popovićem Volarićem u glavnoj ulozi, akcijskoj avanturi “Tomb Raider” te akcijskom trileru “Stranac”.

Janko Popović Volarić je Alan, Zagrepčanin viških korijena koji se može pohvaliti uspješnom karijerom grafičkog dizajnera, ali se baš ne može pohvaliti odnosima sa svojim bivšim djevojkama niti odnosom sa svojim ocem, slikarem i hedonistom Brunom. Iznenadno putovanje na Vis prisilit će Alana i Brunu da kroz niz što humornih, što dramatičnih situacija preispitaju svoje odnose, a prije svega navest će Alana da preispita vlastite prioritete. Osim Popovića Volarića, u filmu glume Zlatko Burić i Nataša Janjić.

“Stranac je priča o skromnom londonskom poduzetniku Quanu, koji traži osvetu kada njegova jedina kći biva ubijena u terorističkom činu. U neumornoj potrazi za identitetom ubojice svoje kćeri, Quan je prisiljen na igru mačke i miša s vladinim dužnosnikom, čija bi prošlost mogla voditi do tragova identiteta ubojice”, stoji u najavi filma.

Cijena ulaznice je 23 kune, a detaljan raspored pogledajte OVDJE.