Prijava

Vaša prijava

Policija zaplijenila gotovo 250 grama marihuane i pet grama speeda


U proteklih tjedan dana gorička policija najviše je posla imala sa zapljenama droge, a ukupno su zabilježili sedam takvih djela.

U subotu su u Podbrežnici legitimirali 19-godišnjaka s područja Velike Gorice koji je kod sebe imao 52 grama marihuane. No, tijekom razgovora s policijom mladić ih je pozvao u kuću gdje je imao još sjemenki, vagu i marihuanu ukupne težine 155 grama zapakiranih u više paketića. Dragovoljno im je predao sve što je imao, a protiv njega je policija podnijela kaznenu prijavu za neovlaštenu proizvodnju i trgovinu drogom.

Isti dan, ponovo u Podbrežnici, policija je s marihuanom ulovila i 22-godišnjakinju. Imala je 4,18 grama marihuane zapakiranu u tri paketića.

Još jedan slučaj zapljene droge policiji je prijavio građanin. On je, naime, kod svog maloljetnog sina pronašao 24 grama marihuane i 3,86 grama speeda.

Policija je prilikom legitimacije zaplijenila i 1,16 grama speeda od 33-godišnjaka iz Novog Čiča, a drogu su pronašli i kod 35-godišnjaka iz općine Orle. Osim ‘jointa’ u ruci, s kojim ga je zatekla policija, predao je i vrećicu s 10-ak grama marihuane.

Zadnja zapljena bila je na Trgu maršala Tita. Dvojica mladića (21 i 22 godine) imali su svaki po 0,5 grama marihuane.