Prijava

Vaša prijava

Prijavite svoje ulje na 8. Izložbu bučinog ulja sjeverozapadne Hrvatske


U tijeku su prijave za 8. Izložbu bučinog ulja sjeverozapadne Hrvatske, koju zajednički organiziraju Zagrebačka, Krapinsko-zagorska, Međimurska i Varaždinska županija.
Iz Zagrebačke županije pozivaju sve zainteresirane proizvođače sa svog područja da se prijave, a prijavni obrazac za sudjelovanje na izložbi nalazi se ovdje. Svi zainteresirani mogu se prijaviti za sudjelovanje do 30. ožujka.

Izložba će se održati 26. svibnja u Varaždinu, a uzorci će se prikupljati 10. travnja od 8 do 14 sati u prostorijama Upravnog odjela za poljoprivredu, ruralni razvitak i šumarstvo, soba 32, Ulica grada Vukovara 72/V, Zagreb.

„Dostavlja se 1×0,25 litara i 1×0,50 litara ulja u tamnim, staklenim i neobilježenim bocama za ocjenjivanje bučinog ulja, te 1 boca ulja s etiketom proizvođača ulja u svrhu izlaganja i degustacije na navedenoj izložbi“, poručili su iz Županije.

Za sva dodatna pitanja možete kontaktirati Upravni odjel za poljoprivredu, ruralni razvitak i šumarstvo Zagrebačke županije na broj telefona 01 6009 466.


VG sportski vikend

Motocilist smrtno stradao kod Selnice