Prijava

Vaša prijava

Mraclin minimalno poražen od Sloge u Križu


U okviru 19. kola prvenstva 1. ŽNL istok u Križu su igrali domaća Sloga i Mraclin a rezultat je 1:0. Jedini pogodak mnogobrojni gledatelji vidjeli su već u 10. minuti kada je u kaznenom prostoru Mraclina vratar Sony Boy Dražić zakasnio dijelić sekunde na loptu a onda srušio Dominika Ivanovića za kazneni udarac. Ivanović je i pucao sa 11 metara i pogodio za 1:0.

SLOGA KRIŽ-MRACLIN 1:0. Foto: Mato Paviša/cityportal.hr

 

U prvom poluvremenu bolja Sloga mogla je riješiti utakmicu ali zaredali su promašaji, najprije Bosankića iz velikog zicera u 21. minuti kada je na asistenciju opasnog Maksa Slunjskog izbio sam na Dražića a nije zabio. Dogodilo se to i Ivanoviću a nije se proslavio ni Tupek u 40. minuti kada je jedan na jedan uspio svladati Dražića ali slabašno udarenu loptu stigao je na liniji vrata požrtvovani Čičak i spasio siguran pogodak.

SLOGA KRIŽ-MRACLIN 1:0. Foto: Mato Paviša/cityportal.hr

 

Kada je u 47. minuti Bosankić opet promašio iz zicera, čitavu utakmicu grlati i bučni navijači Sloge Kriški mungosi počeli su strepiti za konačni rezultat jer Mraclin je postao sve goropadniji. Trener gostiju iskusni Vlado Horvat nanjušio je priliku i pogodio preslagivanjem momčadi iako je na klupi imao tek Hrvoja Bartolovića (ozljede, kartoni i odlazak za Uskrs na Jadran prorijedili su Mraclince). Domaći su napravili svih pet izmjena ali Mraclin je tada ipak djelovao puno bolje i fizički spremnije. U 59. minuti nakon kontre i odličnog centaršuta, Robert Petravić odlično je pucao glavom a vratar Sloge Dario Tičak čudesno je obranio i spasio svoju mrežu.

SLOGA KRIŽ-MRACLIN 1:0. Foto: Mato Paviša/cityportal.hr

Vrlo opasno je bilo pred vratima Sloge i u 65. minuti ali nitko nije ostao na povratnu loptu. Tri minute kasnije Mislav Starčević protutnjao je pored dvojice čuvara kao brzi vlak ali je u završnici bio brzoplet i pucao preko gola. I onda u 90. minuti sumnjiva situacija na rubu kaznenog prostora domaćih. Loptu je kontrolirao igrač Mraclina a netko od domaćih nepotrebno se zaletio i srušio ga ali sudac nije reagirao. Još jedan kazneni udarac tražili su i domaći mungosi nakon pada Slunjskog ali arbitar opet nije reagirao, činilo se opravdano. Novom pobjedom Sloga je sačuvala prvu poziciju.

 

SLOGA KRIŽ-MRACLIN 1:0. Foto: Mato Paviša/cityportal.hr

 

 

SLOGA KRIŽ-MRACLIN 1:0

KRIŽ SRC Križ. Gledatelja 150. Sudac: Ivica Jakopic (Sveti Ivan Zelina). Pomoćnici: Krunoslav Cvetnić (Sveti Ivan Zelina) i Dejan Budić (Vrbovec). Delegat: Hasan Hasanović (Moranjci).

STRIJELAC: 1:0-Ivanović (10-11m).

SLOGA (4-4-2): Tičak-Crnogaj (od 51. Đerek), Korman, Sokolić, Marić-Poje (od 16. Broz-od 59. Gereci), Slunjski, Hadaš (od 76. Pleteš), Tupek-Bosankić (od 86. Budja), Ivanović.
TRENER: Josip Gereci

 

MRACLIN (4-4-2): Dražić-Petravić, Čičak, Kapović, Čevid-Jakovljević, Dolibašić, Onić, Starčević-Domitrović (od 43. Bartolović), Gjurašin.
TRENER: Vlado Horvat

IGRAČ UTAKMICE: Dominik Ivanović


Državno Natjecanje iz geografije