Prijava

Vaša prijava

FOTO Gorica bez zastoja juri prema Prvoj ligi


Seriju pobjeda na domaćem terenu Gorica je nastavila protiv Hrvatskog dragovoljca koji se, prema  zrelim prigodama i zicerima domaćina, provukao samo s tri lopte u svojoj mreži. Momčad domaćina je u prvom poluvremenu igrala protiv vjetra, ali to je samo u početku ometalo njene akcije. Ojamaa je u 20.minuti potegao skoro od centra po lijevoj strani, bio je to nezadrživ prodor i ubačaj za Atiemwena koji mirno plasira loptu u mrežu za 1:0. Strijelac je pogodak proslavio izvodeći salto u stilu gimnastičara. Goričani prednost povećavaju u 35. nakon bijega Matoševića i obrane vratara Šolčića, odbijanac prihvata Atimwen i vara dva suparnika te šalje loptu u donji kut za 2:0. Gosti iz Sigeta smanjuju u 43. iznenadnim udarcem Pejića s ruba kaznenog prostora, čini se da je Kahlina malo zakasnio s intervencijom.

U drugom poluvremenu nastavljena je dominacija momčadi domaćina i započela je revija promašaja. Prodor Mtchedlishvilija u 49. i ubačaj za Atiemwena koji puca iz prve za obranu vratara. Isti igrač u 65. ima čisti zicer, ali prebacuje i vratara i vrata. Dvije minute kasnije Dvorneković ne koristi klasičnu situaciju ’1 na 1′ i vratar spašava svoju mrežu. Gosti su uzvratili u 79. tako što je Eller volejem zamalo prebacio gredu i podsjetio domaćina da je susret još uvijek otvoren.

U posljednjih 10 minuta domaći su još promašivali: Dvorneković na ubačaj Atiemwena glavom iz blizine prebacuje loptu preko grede, a Atiemwen u 88. prelazi i vratara i umjesto da smjesti loptu u praznu mrežu neobjašnjivo traži Dvornekovića na desnoj strani i lopta završava u golautu. Konačno u 90. minuti neumorni Ojamaa s lijeve strane neobranjivo dijagonalom pogađa suprotne rašlje za konačnih 3:1.

Galerija fotografija

Druga HNL – 24. kolo

HNK Gorica – NK Hrvatski dragovoljac 3:1 (2:1)

Velika Gorica. Gradski stadion. Gledatelja 500. Utorak, 03.04.2018., 16:30 sati. Sudac: Jakov Titlić (Hrvace). Pomoćnici: Vice Vidović (Split) i Emir Trklja (Petrinja). Delegat: Damir Bogdanović (Vukovar). Strijelci: 1:0 – Atiemwen (20), 2:0 – Atiemwen (35), 2:1 – Pejić (43), 3:1 – Ojamaa (90).

GORICA: Kahlina, Čagalj (cap.), Matošević (od 55. Dvorneković), Ojamaa, Ljubisavljević, Zenko (od 61. Krsnik), Mtchedlishvili, Astafei (od 81. Jančetić), Atiemwen, Marina, Špičić. Trener: Ivan Prelec.

HRVATSKI DRAGOVOLJAC: Šolčić, F. Filipović, Majstorović, M. Filipović, Eller (cap.), Bilić, Čavar (od 46. Jajčinović), Hanžek, Pejić (od 70. Topuzović), Pamić (od 71. Jalinous), Bukvić. Trener: Igor Pamić.