Prijava

Vaša prijava

FOTO Slovenci u sjajnom stilu osvojili Turopolje


Nogometni turnir ‘Kup Grada Velike Gorice’ za U-9 Prstići (2009./2010.) i U-11 Limači (2007./2008.) u organizaciji Hrvatskog nogometnog kluba Gorica i pokroviteljstvom Nogometnog saveza Velika Gorica završen je jučer na Gradskom stadionu (teren s umjetnom travom) uz sudjelovanje 16 klubova u konkurenciji U-11 Limači (dan prije u konkurenciji prstića natjecalo se također 16 klubova). Igrano je u 4 skupine po 4 kluba po bod sustavu (svaki sa svakim), trajanje utakmica 1×20 minuta, bez mijenjanja strana. Dva prvoplasirana iz skupina plasirali su se u četvrtfinale i od tada se igralo po kup sustavu (na ispadanje). U polufinalnim susretima (25 minuta) Krško je bilo uvjerljivo protiv Gorice (6:0), a Lokomotiva je boljim izvođenjem udaraca s 9m pobijedila Zagreb nakon što su odigrali bez pogodaka.

U utakmici za 3. mjesto (25 minuta) Gorica je bila nemoćna kontra Zagreba, a finalnu utakmicu (25 minuta) mladi igrači iz Krškog otvorili su pogotkom već u 1. minuti, dvije minute kasnije vodili su 2:0. U tijeku susreta Lokomotiva je imala nekoliko poluprilika i prilika, nedovoljno za počasni pogodak. Krško je dominiralo i svoju dominaciju potvrdilo s još dva pogotka.

Tri prvoplasirane ekipe nagrađene su peharima i medaljama, a HNK Gorica je dobila priznanje za fair play. Najboljim pojedincima uručene su statue nogometaša. Nagrade su uručivali Nenad Črnko, predsjednik Nogometnog saveza Zagrebačke županije i član Izvršnog odbora Hrvatskog nogometnog saveza te Marko Radanić, voditelj škole nogometa HNK Gorica.

Galerija fotografija

8.Nogometni turnir ‘Kup Grada Velike Gorice’

Polufinale  NK Krško – HNK Gorica 6:0, NK Lokomotiva – NK Zagreb 0:0, 3:1 – 9m

Za 3. mjesto  NK Zagreb – HNK Gorica 5:0.

Finale  NK Krško – NK Lokomotiva 4:0.

Redoslijed: 1. NK Krško, 2. NK Lokomotiva, 3. NK Zagreb, 4. HNK Gorica.

Najbolji igrač: Sven Šunta (NK Krško). Najbolji vratar: Maroje Kostopeč (NK Lokomotiva). Najbolji strijelac s 8 pogodaka: Marko Popetar (NK Krško). Fair play: HNK Gorica.