Prijava

Vaša prijava

Kurilovec poražen u Mladini


U derbiju 22. kola 3. HNL zapad Vinogradar je na Mladini minimalnim rezultatom pobijedio trećeplasirani Kurilovec. Počelo je urnebesno već u 2. minuti kolosalnom prilikom Rupačića koji je uposlen idealno po sredini u prostor. U trenutku kada je izbio na Kranjčeca bio je sam kao duh i mogao je birati kako zabiti a pucao je traljavo pored lijeve stative izvana. Mogao je poentirati i Roglić u 24. minuti ali loše je primio loptu i prigoda je otišla u nepovrat.

08.04.2018. Stadion Mladina, Vinogradar-Kurilovec: 1-0. Foto: Nikica Topić/cityportal.hr

 

Samozatajni Kurilovčani u prvom poluvremenu uzvratili su tek u 39. minuti kada nakon slobodnjaka Ivan Čolić izbliza nije uspio zabiti. Dvije minute kasnije iz kornera je ubacio Brčić a Čunčić je glavom prebacio gredu.

Na poluvremenu trener Damir Biškup je presložio svoje igrače na prirodne pozicije i sve je za Kurilovec izgledalo daleko bolje, posebno nakon ulaska Celičeka. Domaći su u 54. minuti ipak poveli. Kornet zdesna izveo je Filip Ščrbec a stoper Vinogradara Matej Ivkovčić se vinuo u zrak i glavom rasparao mrežu iza ukopanog Kranjčeca. U 60. minuti Kelava je dva puta pucao a vratar domaćih Goran Bašić spašavao i spasio izjednačenje. Novu priliku nisu iskoristili domaći u 65. minuti nakon novog kornera Ščrbeca jer su nespretni bili Prijić i Štulec. U 78. minuti sporni događaj.

08.04.2018. Stadion Mladina, Vinogradar-Kurilovec: 1-0. Foto: Nikica Topić/cityportal.hr

 

Sudac je najprije dosudio kazneni udarac za Kurilovec (ruka?) a onda nakon prigovora domaćih pomoćnom sucu Breziću, promijenio odluku i pokazao na korner. Poslije ubačaja iz kuta gosti su uzdrmali lijevu vratnicu a nakon odbijanca promašili zicer i ostalo je 1:0 za lidera prvenstva.

 

 

VINOGRADAR 1
KURILOVEC 0
MLADINA Stadion Mladina. Igrano 8. travnja 2018. od 16.15. Gledatelja 250. Sudac: Toni Dadić (Zagreb). Pomoćnici: Branimir Milačić (Zagreb) i Kristian Brezić (Zagreb). Četvrti sudac: Jakov Maleš (Zagreb). Delegat: Neven Jadreško (Šitnjan-Pula).

STRIJELAC: 1:0-Ivkovčić (54).

VINOGRADAR (4-4-2): Bašić-Ribić, Bagarić, Ivkovčić, Mislimi-A. Kovačić, Pavlešić (od 90. Ramčić), F. Ščrbec, Rupčić (od 46. Štulec)-Roglić (od 88. Filipović), Prijić.
TRENER: nema

KURILOVEC (4-1-4-1): Kranjčec-Grdenić, Čunčić, Čolić, Čurek-Povoljnjak (od 74. Celiček)-Horvat (od 46. Brajko), J. KOvačić, Džaja, Brčić (od 57. Hodak)-Kelava.
TRENER: Damir Biškup

IGRAČ UTAKMICE: Matej Ivkovčić