Prijava

Vaša prijava

FOTO Pogodak Šrolera za tri boda


Gorica II je zabilježila minimalnu pobjedu protiv momčadi Rakovca u utakmici koja je bila vrlo dinamična i gosti su je do kraja svojom upornošću i zalaganjem držali otvorenom. Uvodna faza je bila najuzbudljivija, jer je momčad gostiju u 4. minuti bila blizu vodstva kada je slobodni udarac Presečkog s dvadesetak metara zaustavio okvir vrata. Ubrzo se mreža zatresla na suprotnoj strani tako što je Šroler nakon ubačaja smirio loptu i pogodio nezaštićeni dio vrata za vodstvo domaćih. U prvom poluvremenu Goričani su uglavnom napadali preko bočnih pozicija, ali ubačaje Spudića odnosno Olića obrana gostiju je pravovremeno presijecala, a vratar Slavujević je dva puta vrlo dobro intervenirao spašavajući kritične situacije.

Nakon odmora ništa se bitnije nije promijenilo u odnosu snaga na terenu, Rakovec je znalački štitio svoju mrežu i povremeno iz kontranapada ugožavao domaća vrata. Kelihar je u 49. situaciju ‘1 na 1’ kontra Presečkog riješio obranom nogom i tako spriječio izjednačenje, a na suprotnoj strani Slavujević je u 58. obranio udarac Blatančića s desetak metara i u 61. je bio brži od Spudića u mat situaciji.

Utakmica je tekla bez zastoja i zaslugom odlične sudačke trojke, koja je ravnala susretom bez pogreške. Svakako treba istaći osjećaj za igru sutkinje Lucije Sakoman, bila je uvijek u blizini lopte i odlično je surađivala s pomoćnicima.

Galerija fotografija

Jedinstvena županijska nogometna liga – 21. kolo

HNK Gorica II – NK Rakovec 1:0 (1:0)

Velika Gorica. Gradski stadion. Gledatelja 70. Nedjelja, 15.04.2018., 16:30 sati. Sutkinja: Lucija Sakoman (Zagreb). Pomoćnici: Marija Čunović (Gornja Zdenčina) i Ivan Batušić (Cvetković). Delegat: Mario Fabečić (Zagreb). Strijelci: 1:0 – Šroler (7).

GORICA II: Kelihar, Perić (od 60. Matić), Olić (od 77. K. Krizmanić), Mandura, Božić, Radoš, Spudić (od 82. Chae), Blatančić (od 75. I. Krizmanić), Roginić (cap.) (od 60. Marelja), Šroler, Muhar. Trener: Perica Vidak.

RAKOVEC: Slavujević, Pušić, Tomić, F. Baček, D. Baček (cap.), I. Presečki, Antolković, Jaić, Kožar, Zajec, Grgoić. Trener: Goran Presečki.