Prijava

Vaša prijava

Nakon potresa u upravi Kurilovec upisao prvenstveni poraz od posljednjeg Vrapča


Nogometaši Kurilovca danas nisu uspjeli svladati posljednju momčad prvenstva – Vrapče. Po lijepom sunčanom vremenu na dobro pripremljenom terenu za igru domaćin je bolje otvorio utakmicu od gostiju i već u ranoj fazi utakmice u 2. minuti nakon ubačaja iz kuta Vrbat neometano na drugoj vratnici pogađa za 1:0. Tim ranim pogotkom domaćin je ubacio u brzinu više a stalnim presingom na zadnju liniju gostiju bili su uvjerljiviji na terenu od Kurilovčana što je donijelo ploda u 39. minuti kada je Radanović povisio na 2:0 i tim zgoditkom zaključio prvo poluvrijeme.

U nastavku drugog dijela daleko bolja igra Kurilovčana, ulaskom Horvata u igru koji je unesao živosti, a u prve tri tri minute nastavka Kurilovčani su smanjili na 2 – 1 preko Brajka. Smanjenjem rezultata Kurilovčani su zaigrali na sve ili ništa, ali više od jednog pogotka nisu uspjeli. Najizgledniju priliku za poravnanje imao je Brčić u 64. minuti kada je izbio sam pred vratara ali pucao u ruke Kovača. Gosti su do kraja utakmice imali inicijativu ali rezultat se nije mijenjao.

Treća HNL Zapad 24. Kolo
VRAPČE – KURILOVEC 2:1 (2:0)

Sudac: Marko Cvijović (Rijeka). Pomoćnici: Nenad Marušić (Opatija), Nenad Pjevac (Delnice), 4. sudac: Darko Jurčević (Zagreb) Delegat: Nada Žarković (Zagreb)

Strijelac: 1:0 – Vrbat (2), 2:0 – Radanović (39), 2:1 – Brajko (48).

VRAPČE: Kovač, Mioković, Vrbat, Vukadin, Fajdiga (od 70. Ćibarić), Tabaković, Bektaši (od 61. Musić), Radanović, Karamatić, Jolić (od 81. Salopek), Brujić.
Trener: Željko Radišić

KURILOVEC: Kranjčec, Džaja, Čurek, Čunčić, Celiček (od 72. Povoljnjak), Kovačić, Brajko, Brčić (od 67. Šarić), Hodak (od 46. Horvat), Čolić, Grdenić.
Trener: Damir Biškup.