Prijava

Vaša prijava

Rastali se trener Željko Zagorec i Turopoljac


Zanimljiva nogometna subota 21. travnja 2018. u Velikoj Gorici i okruženju. Dok smo prikupljali rezultate odigranih prvenstvenih utakmica, neočekivano, SMS-om javio se trener Željjo Zagorec: “Samo da Vam javim, od danas više nisam trener Turopoljca a to je sada i službeno. Lijep pozdrav”.

Željko Zagorec više nije trener Turopoljca. Foto: Vitomir Štuban/cityportal.hr

 

Znali smo da je Zagorec klubu iz Kuča već nudio ostavku(e) poslije poraza od Lonje doma i Zvekovca ali u klubu su tražili da ostane i ovo sada je iznenađujuće nakon pobjede doma nad Savom (SH) 3:1 a samo dan prije odlaska u goste Kloštru u Ivanić Kloštar. Pustili smo Željka da prespava noć na nedjelju i onda ga nazvali ali nije želio ići u detalje, kazao je tek da mu je pao kamen sa srca. Činjenica je, Turopoljac se u proteklih godinu dana rastao s trojicom trenera. Kao što je iznenađenje rastanak Turopoljca i Zagorca, tako su bili iznenađujući i rezultati subotnjih utakmica u Lukavcu i Bedenici.

Foto: David Jolić/cityportal.hr

Lukavec je dugo držao čelnu poziciju u redoslijedu petoligaša pa se poraz doma 0:1 od Dinama iz Jakovlja nije očekivao. Izgubili su i trećeplasirani mladi velikogoričani iz Gorice II od Strmca 4:1 a tako je najviše profitirala druga na ljestvici Bistra koja se danas pobjedom može popeti na tron. Za Lukavec je nezgodno što se u slijedećem kolu ide u goste baš Bistri vjerojatno bez trenera Miokovića na klupi koji je protiv Dinama isključen. Za razliku od Lukavca i Gorice II, Klas je slavio u Kerestincu kontra TOP-a 1:0 i osvojio tri vrlo važna boda. Svoju rundu prvenstva odigrali su i hrvatski trećeligaši. Kurilovec je na Oboju u Zagrebu odigrao 1:1 (strijelac za Kurilovec bio je Kelava) protiv neugodnog Maksimira i mirno plovi dalje prema subotnjem derbiju kada na SRC Udranik stiže vodeća Opatija.

 

 

REZULTATI SUBOTNJIH UTAKMICA:

3. HNL 25. KOLO
21. travnja 2018. 16:30 Zagreb Oboj MAKSIMIR-KURILOVEC 1:1

JŽNL 22. KOLO
21. travnja 2018. 17:00 Lukavec LUKAVEC-DINAMO (J) 0:1
21. travnja 2018. 17:00 Kerestinec TOP-KLAS 0:1
21. travnja 2018. 17:00 Bedenica STRMEC-HNK GORICA II 4:1