Prijava

Vaša prijava

Mlađe kadetkinje OK Velika Gorica plasirale se na državno prvenstvo


Završnica Odbojkaške regije Centar za mlađe kadetkinje (rođene 2003. i mlađe) odigrana je u novoj Gradskoj sportskoj dvorani u Glini u nedjelju, 29. travnja. Mlade odbojkašice OK Velika Gorica su nakon prvog kruga (Daruvar, 15. travnja) još uvijek imale šansu da se plasiraju na državno prvenstvo. Imale su prigodu pobjedom protiv OK Sisak osigurati drugo mjesto u skupini i igrati u poluzavršnici, odnosno za jednu od medalja. Dva tjedna priprema isplatilo se u glatkoj pobjedi protiv suparnica iz Siska te je tako ispunjen prvi cilj – plasman na državno prvenstvo!

U poluzavršnici Goričanke su izgubile od suparnica iz Varaždina, ali su bile dovoljno voljne i moćne da u susretu za 3. mjesto i brončanu medalju nadigraju ‘vječnog’ rivala ŽOK Vrbovec. Veliki klupski uspjeh upotpunilo je pojedinačno priznanje Sari Zagorac, koja je proglašena najboljom tehničarkom u Odbojkaškoj regiji Centar. Odlični rezultati mlađih kadetkinja su najbolji pokazatelj dugogodišnjeg kontinuiranog i sustavnog rada s mlađim dobnim selekcijama u OK Velika Gorica, a to potvrđuje i broj od 29 medalja osvojenih proteklih godina na županijskim, regionalnim i državnim natjecanjima. Prvenstvo Hrvatske za mlađe kadetkinje održat će se u Rovinju (11. – 13. svibnja 2018.).

Brončanim medaljama su se okitile u Glini i plasirale na državno prvenstvo slijedeće igračice: Anja Brlek, Ema Injić, Paula Mrakužić, Valentina Soldan, Sara Zagorac, Marta Muhar, Marta Butković, Ana Marijan, Nika Marijan, Ivana Perica, Petra Novosel, Lea Tržan i Barbara Novosel, trener Dražen Uzelac.

Galerija fotografija