Prijava

Vaša prijava

FOTO BiH i u drugoj utakmici pobijedila Ameriku


Druga međunarodna utakmica između mladih reprezentacija Sjedinjenih Američkih Država (godište 2004., U-14) i Bosne i Hercegovine (godište 2003., U-15) odigrana je danas na Gradskom stadionu (2×35 minuta) i završena je kao i prva – pobjedom bosansko-hercegovačke selekcije. Igrači BiH-a došli su u vodstvo već u 1. minuti kada je Irman Sejmenović (bio je strijelac prvog pogotka i u prvoj utakmici) nakon brzog napada malo iskosa s lijeve strane s 14m pogodio bliži donji kut pored ispruženih ruku vratara Mikah Segera. Amerikanci su odgovorili otvorenom igrom i u 14. minuti izjednačili pogotkom Koreda Osundine (bio je to njegov treći zgoditak u dosad tri odigrane utakmice američke selekcije na Gradskom stadionu).

U drugom poluvremenu u naglašeno borbenoj utakmici s velikim brojem žestokih duela bolje su se snašli fizički snažniji igrači naših susjeda i u 40. minuti su opet došli u vodstvo, kada je Amar Musić u situaciji ‘1 na 1’ matirao vratara snažnim udarcem po sredini vrata. Dječaci iz Amerike izgubili su bitku na sredini terena, nisu uspijevali kontrolirati protok lopte i mogu biti zadovoljni da su samo minimalno poraženi.

Galerija fotografija

Međunarodna utakmica mladih reprezentacija

USA (U-14) – BiH (U-15) 1:2 (1:1)

Velika Gorica. Gradski stadion. Gledatelja 100. Subota, 12.05.2018., 11 sati. Sudac: Ivan Antunović. Pomoćnici: Josip Vitez i Dario Mužar. 4. sudac: Mateo Radić (svi Velika Gorica). Strijelci: 0:1 – Sejmenović (1), 1:1 – Osundina (14), 1:2 – Musić (40).

U S A: Seger, Allen, Rokas, Brummett, Reynolds, Osundina, Quintos, Alvarez, Rodriguez (cap.), Levi, Elizalde (još su igrali: Jauregui, Rotundo). Coach: Clint Peay.

BiH: Damjanović, Jovašević, Ćosić (cap.), Hodžić, Džafić, Grgić, D. Hajdarević, Puškar, Šetka, Musić, Sejmenović (još su igrali: Mehmić, Šunjić, Mehmedović, Viteškić, Maslo, Mulaosmanović). Izbornik: Amar Japaur.