Prijava

Vaša prijava

Sloga iz Križa protutnjala kroz Novo Čiče


Kriški mungosi sjajno prate Slogu iz Križa. Foto: Mato Paviša/cityportal.hr

 

U derbiju prvenstva Sloga iz Križa protutnjala je kroz Novo Čiče i uz povoljan raspored u preostalih pet kola, nadomak je osvajanja titule prvaka i plasmanu u Jedinstvenu županijsku ligu (peti rang našeg nogometa). Dvoboj je komentirao novi trener Sloge Dražen Jambrečina.

 

Dražen Jambrečina novi trener Sloge iz Križa. Foto: Mato Paviša/cityportal.hr

 

 

“Utakmica je opravdala očekivanja derbija kola i prvenstva dvije vodeće momčadi. Prvo poluvrijeme bilo je izjednačeno u taktiziranju i ispitivanju snaga suparnika. U tom periodu imali smo dvije idealne šanse (Tadić, Bosankić) i poveli zgoditkom Tupeka. Početkom drugog poluvremena dinamovci su izjednačili nakon kornera (Pudić). Kako je utakmica odmicala, došla je do izražaja naša kvaliteta i iskustvo te smo zabili još tri puta (Bosankić, Gereci, Ivanović). Mislim da je rezultat realan i da smo zasluženo pobijedili. Čestitam svojim igračima na dobroj igri a zahvaljujem našim navijačima “Kriškim mungosima” koji nas prate doma i na gostovanjima. Čestitam i članovima Uprave koji se trude da struka i igrači imaju optimalne uvjete. Pohvale zaslužuju i naši korektni domaćini iz Dinama Hidrela”– kazao je novi strateg Sloge iz Križa Dražen Jambrečina.

 

Foto: David Jolić/cityportal.hr

 

 

DINAMO HIDREL 1
SLOGA KRIŽ 4
NOVO ČIČE Igralište Dinama Hidrela. Igrano 13. svibnja 2018. od 17 sati. Gledatelja 200. Sudac: Kokot. Pomoćnici: Hendak i Mazal (svi iz Vrbovca).
STRIJELCI: 0:1-Tupek (40), 1:1-Pudić (49), 1:2-Bosankić (70), 1:3-F. Gereci (80), 1:4-Ivanović (83).
DINAMO HIDREL: Šimić, Jambrešić, Šimun (od 46. Žugaj), Pudić, Đuksi, Balenović, Godinić, Mršić, Blažević, Rus, Kučan (od 27. Kuzmić).
TRENER: Stiven Žitnik
SLOGA KRIŽ: Tičak, Ivoš (od 75. F. Gereci), Marić, Sokolić, Korman (od 85. Crnogaj), Poje (od 66. Pleteš), Bosankić, Hadaš, Tupek, Ivanović, Tadić (od 87. Pokupec).
TRENER: Dražen Jambrečina
IGRAČ UTAKMICE: Dominik Ivanović