Prijava

Vaša prijava

Višnja Mrazovac milijuntna putnica Zračne luke


Zračna luka Franjo Tuđman zabilježila je ovogodišnju milijuntu putnicu, a dogodilo se to ranije nego ikad u povijesti zagrebačke zračne luke, čak 13 dana prije u odnosu na proteklu godinu. Milijunta putnica je Višnja Mrazovac koja je putovala na izravnom letu aviokompanije Emirates iz Zagreba za Dubai.

„Ovo zaista nisam očekivala, jako sam ugodno iznenađena. Baš sam jučer čitala kako se očekuje milijunti putnik u Zračnoj luci Franjo Tuđman, ali nisam mogla ni zamisliti da ću to biti ja. Često putujemo Emiratesom, jedva čekamo iskoristiti ove aviokarte. Kupovinu u Aelia Dutyfree shopu ćemo sa zadovoljstvom obaviti odmah“, izjavila je Višnja Mrazovac.

„Sustav je ovogodišnjeg milijuntog putnika registrirao na letu za Dubai, što nam je posebno drago jer je Emirates, od svojeg dolaska u Zagreb početkom lipnja prošle godine, značajno pridonio povećanju prometa koje zagrebačka zračna luka kontinuirano bilježi od otvaranja novog putničkog terminala“, istaknuo je Huseyin Bahadir Bedir, član Uprave Međunarodne zračne luke Zagreb d.d., naglasivši kako od otvaranja novog terminala zračna luka bilježi rekorde u putničkom i cargo prometu, dolasku novih zrakoplovnih kompanija, otvaranju novih linija i destinacija te izvrsne rezultate u anketama o zadovoljstvu putnika.

Milijuntoj putnici Višnji Mrazovac, koja je sa suprugom preko Dubaija letom aviokompanije Emirates putovala u Delhi u posjet sinu koji je tamo zaposlen, uz čestitke uručeni su i prigodni darovi pa ju je Međunarodna zračna luka Franjo Tuđman i Aelia Dutyfree darovala poklon bonom, a aviokompanija Emirates poklonila je dvije povratne zrakoplovne karte za Dubai.