Prijava

Vaša prijava

Potez predsjednika Nenada Črnka zaslužuje javnu čestitku!


Foto: HNK Gorica

 

U petak 18. svibnja 2018. rano u jutro dopisnika Cityportala i Sportskih novosti je zaista ugodno iznenadio primljeni mail poslan od strane predsjednika novog hrvatskog prvoligaša Nenada Črnka. Sadržaj svakako zaslužuje javnu objavu uz zahvalu a sigurno nije poslan samo dolje potpisanom. Sadržaj maila u potpunosti objavljujemo.

 

Nenad Črnko predsjednik HNK Gorice ostvario je svoje i naše snove. Foto: HNK Gorica

Poštovani
Zahvaljujući i Vašoj podršci, nakon gotovo 25 godina Velika Gorica ima nogometnog prvoligaša.
Mi smo klub sa najviše selekcija u natjecanju u cijeloj nogometnoj Hrvatskoj – 22. Također smo i klub sa najviše registriranih nogometaša u županiji sa brojkom od preko 500 nogometaša od čega je preko 90% mlađe od 18 godina. I na kraju mi smo i klub u čijem seniorskom pogonu trenira i radi više od dvije trećine profesionalaca iz Velike Gorice (22 od 36 na fotografiji u privitku), a ukupni proračun kluba osiguravamo sa 70% vlastitih prihoda.
Hvala Vam na predivnoj suradnji i podršci svih ovih godina i vjerujemo da ćete ostati sa nama i u najvećem izazovu koji nas čeka u slijedećoj sezoni, a u kojem ćemo se truditi da Vas promoviramo u najboljem svjetlu.

Završit ću sa porukom jednog sugrađana na društvenim mrežama nakon nedavne pobjede Gorice nad Varaždinom:
“Evo, nakon 25 godina u moj grad vraća se nogometni prvoligaš! Utakmica protiv Varaždina (ex Varteks koji je ne tako davno izbacio Aston Villu), glavnog konkurenta, završila je pobjednički 4:2. Pune tribine, odlična atmosfera, prekrasan dan, imao sam špuriju da se nešto veliko događa, probudilo se nakon kvarat stoljeća…! I zato, čestitke Gorici a poruka djeci i ostalima: možete navijati za Barcu ili Real, Dinamo ili Hajduk, Juve ili Milan, ali VOLITE SVOJU GORICU, ili : gdje god da te život nosi, uvijek moraš znati tko si !!! “. Srdačan pozdrav.