Prijava

Vaša prijava

FOTO Lukavec i Gorica II odigrali neodlučeno


Susret drugoplasiranog Lukavca i četveroplasirane Gorice II završen je neodlučen rezultatom, iako je po zrelim prigodama za pogodak utakmica mogla završiti i ‘bogatijim’ rezultatom te pobjedom jedne odnosno druge momčadi. Domaćin je ušao u nadmetanje agresivnije i u prvih petnaest minuta obrana Gorice II bila je na teškim iskušenjima. Velike šanse nisu iskoristili L. Borković (8.min), I. Huzjak (9.min) i Peršin (11.min). Na suprotnoj strani Luter je u 13. minuti paradom obranio udarac Roginića s desetak metara. Lukavec je došao u vodstvo u 16. minuti pogotkom L. Borkovića koji je iskoristio nesporazum u obrani gostiju. Najzreliju priliku za goste promašio je Marelja u 33. minuti kada je neometan uputio loptu preko praznih vrata.

Gorica II izjednačila je odmah nakon odmora (47.) efektnim pogotkom Roginića koji je padajuću loptu zahvatio volejem sa 16m i zabio je u desni kut, Luter se nije ni pomakao. Raspoloženi Blatančić je u 52. iskosa s dvadesetak metara silovito pucao, lopta je ‘liznula’ gredu i završila u golautu. Bio je to period dominacije gostiju i obrana domaćih se spašavala na sve moguće načine. Luter u 66. sjajno reagira i nogom brani zicer Sudara, a u 71. Bakula sa 7-8 metara mlako puca za laganu obranu vratara. U 88. izravni crveni karton za Janusa zbog grubog starta na Posavcu.

Galerija fotografija

Jedinstvena županijska nogometna liga – 26. kolo

NK Lukavec – HNK Gorica II 1:1 (1:0)

Lukavec. Igralište ŠRC Lukavec. Gledatelja 150. Subota, 19.05.2018., 17 sati. Sudac: Dominik Šantorić (Laduč). Pomoćnici: Marko Matijašec (Zaprešić) i Tin Debogović (Bela Gorica). Delegat: Slavko Ivanec (Sveta Nedelja). Strijelci: 1:0 – L. Borković (16), 1:1 – Roginić (47).

LUKAVEC: Luter, V. Borković (od 60. Krpan), Janus, Britvec (od 86. Drk), Mihanović, Peršin, L. Borković, Maslač, Hajduk, I. Hladni, Tuka. Trener: Slaven Batovanja.

GORICA II: Debijađi, D. Posavec, Perić (od 46. Sudar), Mandura, Božić, I. Krizmanić, Marelja (od 46. Bakula), Blatančić, Roginić, Šroler, Krpečanec. Trener: Perica Vidak.


Rušenje gospodarske zgrade u dvorištu PŠ Lukavec