Prijava

Vaša prijava

Dani ponosa i slave Deana Klafurića!!!


Varšava: Dean Klafurić na konferenciji za medije uoči zadnje utakmice prvenstva. Foto: pixell

Dean Klafurić iz Lomnice živi svoje najljepše nogometne dane. Nakon što je s Legijom iz Varšave u Poljskoj nedavno osvojio nacionalni Kup, u nedjelju 20. svibnja 2018. je njegova momčad slavila u gostima u Poznanju protiv velikog suparnika i rivala Lecha 2:0 (prekid utakmice u 79. minuti) i time osvojila i prvenstvo (13. naslov prvaka). Prekid kojeg su napravili razočarani navijači Lecha (utakmica će biti registrirana 3:0 za Legiju) nije mogao pomutiti veliko slavlje gostiju iz Varšave i Daena Klafurića zajedno s kolonijom iz Hrvatske igračima Domagojem Antoloćem i Eduardom da Silvom te negdašnjim igračem Rijeke Markom Vešovićem.

Varšava: Domagoj Antolić i Eduardo da Silva

Klafurić je tako osvojio trostruku krunu jer ima zasluga i za plasman HNK Gorice u 1. HNL. Slavilo se u Poznanju a iste večeri i u Varšavi, najprije u zračnoj luci gdje ih je dočekalo mnogo navijača a onda do sitnih sati i na stadionu. U ponedjeljak pred više desetaka tisuća navijača, igračima i stručnom vodstvu uručena su odličja i trofeji za još jedan veliki uspjeh. Predstavnike Legije i Deana Klafurića primila je i gradonačelnica Varšave.

 

Podsjetimo, Klafurić je u Legiju stigao kao pomoćnik Jozaku a u finišu sezone dobio je priliku samostalno zaključiti fenomenalnu sezonu. Sada je na čelnicima kluba da odluče hoće li Klafurić i dalje biti prvi trener Legije. Ogromna nepravda bi bila svaka drugačija opcija ali treba pričekati do kraja tjedna do konačne odluke. U svakom slučaju Klafurić živi svoje najljepše nogometne dane ponosa i slave. Čestitamo majstore!!!