Prijava

Vaša prijava

Iz Jastrebarskog se vratili s 32 medalje


U konkurenciji 200 natjecatelja iz osam klubova s područja Zagrebačke županije gorički karatisti osvojili su 32 medalje u 36 kategorija. Mladi sportaši natjecali su se u borbama i katama.

„Karate klub Velika Gorica je nastupio samo u borbama i to bez većine naših starijih natjecatelja, kadeta i juniora, i ostvario odlične rezultate. Žao nam je što još nekoliko naših natjecatelja nije nastupilo, no bili su spriječeni zbog bolesti i drugih obaveza“, poručili su iz Karate kluba Velika Gorica.

Goričani su osvojili 10 zlatnih medalja, 9 srebrnih i 13 brončanih te su u ukupnom poretku završili na trećem mjestu, a u borbama prvo mjesto.

„Za istaknuti je da klubovi Zagrebačke županije rezultatski pripadaju u sami vrh hrvatskog karatea tako da je konkurencija i kvaliteta bila i više nego dobra. Ovim prvenstvom smo zaključili sezonu izuzev Igora Vrbana kojeg krajem lipnja očekuje jedan od najvažnijih natjecanja u njegovoj karijeri, a to je kvalifikacijski turnir za Olimpijske igre mladih koji će se održati u Umagu“, dodali su iz Kluba.


Centri kompetentnosti u strukovnom obrazovanju