Prijava

Vaša prijava

Kurilovčani loše prošli u Trnju


U prvoj utakmici 31. kola prvenstva 3. HNL zapad (ostali dvoboji igraju se za vikend) Trnje je pobijedilo Kurilovec 3:1 i to bi klubu iz Zagreba mogli biti bodovi spasa. Kurilovčani pak iz kola u kolo pomalo posustaju.

Ivan Horvat (lijevo). Foto: Nikica Topić/cityportal.hr

Kao što je i obećao, javio se iskusni napadač i golgeter trećeligaša Kurilovca Ivan Horvat kojem je u subotu 19. svibnja 2018. na prvenstvenoj utakmici protiv Dubrave Tim Kabela stradalo koljeno. “Obavio sam snimanja i nažalost otišli su mi prednji križni ligamenti. želim što prije obaviti operaciju a onda ne sumnjam u uspješan oporavak i povratak na igralište”– u optimističkom tonu kazao je Ivan. Ne sumnjamo ni mi da će kršni i uvijek korektan momak i uzdanica trenera Damira Biškupa hrabro izdržati sve turture i vratiti se još bolji.

 

TRNJE 3
KURILOVEC 1
ZAGREB Igralište Trnja. Igrano u srijedu 23. svibnja 2018. od 17 sati. Gledatelja 200. Sudac: Igor Rajko (Poreč). Pomoćnici: Diego Biljuh (Marčana) i Adrijano Delač (Karlovac). Četvrti sudac: Matej Bezelj (Pula). Delegat: Zvonko Sobol (Rijeka).
STRIJELCI: 1:0-Poldrugač (16), 1:1-Džaja (36), 2:1-Zubak (55), 3:1-Slatina.

TRNJE: Gudelj, Vukadin, Babok (od 84. Fostač), Jurač, Stojkovski, Slatina (od 78. Čović), Vikario, Zubak, Radić, Poldrugač, Matteoni (od 79. Tomšić).
TRENER: Milivoj Bračun

KURILOVEC: Kranjčec (od 26. Sučić), Džaja, Čunčić, Ladović, Kovačić, Brajko, Hodak (od 67. M. Čolić), Turkalj (od 71. Povoljnjak), I. Čolić, Šarić, Šoštarec.
TRENER: Damir Biškup
CRVENI KARTON: Mijo Šarić (dva žuta u 30. i 33. minuti).


Terenska nastava - promet i vode u zavičaju