Prijava

Vaša prijava

Svojim aktivnostima i programima privlače mlade


U prva četiri mjeseca ove godine Gorički klub mladih posjetila je 451 osoba. Ekipa s Trga Stjepana Radića u tom periodu organizirala je 20 različitih aktivnosti.

„Među najposjećenijim aktivnostima našli su se Spravišće escape room sa 63 sudionika (održan u Muzeju Turopolja) te predavanja Alana Petranovića o psihologiji serijskih ubojica u sklopu niza predavanja pod nazivom Kvant znanosti s 45 posjetitelja i Irene Miline iz Octopus tatoo studija o body modificationu s 35 posjetitelja“, poručili su iz GKM-a.

Najviše posjetitelja Klub posjećuje petkom, a najpopularnije su go radionice i debate. U tom periodu održano je i 45 sati volonterskih instrukcija za učenike osnovnih i srednjih škola.

„Također bismo izdvojili 10. siječnja kada se više od 500 sugrađana upisalo u registar dobrovoljnih davatelja matičnih stanica zaklade Ana Rukavina u prostorima Goričkog kluba mladih“, dodao je Matej Peranić, voditelj GKM-a.

Kao suorganizatori sudjelovali su na 2. Turopoljskom Chill&Grill-u, a u ožujku su pokrenuli i Savjetovalište za mlade u sklopu kojeg se mladi mogu javiti za pomoć u vezi svojih problema putem chata, maila ili doći na individualno savjetovanje.


Ena i Pavao pozvani na državno Natjecanje iz Fizike